2777
2789

نگین برو دکترم دکترم گفت چون شکم اولته بهتره خودش طبیعی سقط بشه ۱۰ روز بمون نشد بیا کورتاژ 

الانترشحاتم لی رنگی دیشب ترشح بیرنگ همراه لکه های سفید داشتم چی بخورم که شروع بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من که هر کار کردم ولی خودش سقط نشد 

چند روز پیاده روی زیاد کردم زعفرون غلیظ و گل گاو زبون غلیظ خوردم ولی نشد که نشد 

آخرش تو بیمارستان با قرص و آخرم کورتاژ شد 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

برای من که هر کار کردم ولی خودش سقط نشد چند روز پیاده روی زیاد کردم زعفرون غلیظ و گل گاو زبون غلیظ خ ...

از همون میترسم چون ذخیره تخمدانم خیلی کمه دکترم میگه طبیعی سقط کن که فوری اقدام کنی وقتی نداری و من میترسم کارم به اینجا بکشه 

چی بود داروهای گیاهی‌۸ هفته

من ۹ هفته ایست قلبی کرد خودش سقط شد 

بنطرم چیزی نخور خون ریزی زیاد میشه فقط .مدام پیاده روی کن بدن ب طور طبعی دفع میکنه. تا ۱ ماه مشکلی نیست طول بکشه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚