2777
2789

واقعا که دو تا تاپیک زدم واسه عمل بینی در حالی ک نیاز مبرم داشتم ب راهنماییتون ...الان میبایس ی عکس بیخود باشه همه هجوم میاوردن .چرا آدما اینجورین .واقعا ب نیاز آدما توجه نمیشه فقط دنبال هیجانید

غر نزن، وقتی طرف کمکی نداره بکنه یا تجربه ای نداره از تاپیکت نظری هم نمیده و طبیعیه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو تو مطب دکتر بشین کسایی که بینیشونو عمل کردن ببین نظرشونو بپرس بینیت مثل اونا میشه اصلا فکر نکن بگو من به دکتر میگم فلان مدلو میخوام از من جور دیگه بشه از من بهتر بشه

اشتباه منم همین بود رفتم دیدم همه مدلایی که عمل کرده طبیعیه گفتم خب همین که راضی ان اوکیه من میگم نیمه فانتزی میخوام

ولی بینی منم مثل بقیه مدلا شد 

از کسایی که ۱ سال پیش عمل کردن سعی کن بپرسی کسایی که تاره ۱ یا ۲ ماهه عمل کردن هم جوگیرن هم پر ورم نمیتونی تشخیص بدی فرم واقعی بهد ۷ ۸ ماهه حداقل ازونا بپرس 

:)

نصف ملت عمل کردن هیچ کی تجربه نداره ؟

اوووو الان بین هزاران جراح بینی توی کشور، کی پیدا بشه توی این لحظه عمل بینی کرده باشه و دقیقا پیش دکتر میبدیان عمل کرده باشه؟ و توی این لحظه انلاین باشه بیاد بگه ایا این دکتر خوبه یا نه؟ خب اصلا خودت با عقل خودت بزار این موضوع کفه ترازو ببین واقعا چقدر شانس داری ک کسی پیدا بشه پاسخ بده؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

منم یه بار تاپیک عمل بینی زدم ۸۵ نفر بازدید خورد فقط یک نفر نوشت ول کن بابا همه عملی شدن😐

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چه کمکی ، بگو عزیزم

سوالم این بودش که تو شهر خودم میخام عمل کنم همه تعجب می‌کنن .اونایی که تجریه پیش دکترای خوب و مشهور رو دارن بگن نتیجه خوب گرفتن یا صرفا بخاطر تهران بودنش میرن اونجا عمل .

سوالم این بودش که تو شهر خودم میخام عمل کنم همه تعجب می‌کنن .اونایی که تجریه پیش دکترای خوب و مشهور ...

اینهمه آدم شهر خودشون جراحی کردن و نتیجه عالی گرفتن 

فقط انتخاب دکتر رو باید دقت کنی و حضوری بری کاراش ببینی و مشاوره کنی