2777
2789
عنوان

گوشی یا طلا اقتصادی ها

370 بازدید | 44 پست

سلام تو کارخانه صنعتی کار میکنم کارم خیلی سخت و سنگینه چون خونه ندارم باید با همسرم کار کنم

بگذریم از اینا 

یک سال و نیمه سر این کارم چیزی برای خودم نخریدم 

گوشیم بعد از ۶ سال دیگه درست حسابی کار نمیکنه

گوشی خوب بگیرم در حد ۱۰۰ یا گوشی ارزون و بقیه اشو طلا ؟

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

گوشی خوب

لیاقتشو داری این همه زحمت میکشی

بعدا ایشالا طلام میگیری

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا خانم گوشی صد تومنی میخوای چیکار با این شرایطتت یه گوشی ارزون بگیر بقیه شو صد در صد طلا مگه پولت و از سر را میاری. که اینجوری بخواب حیف و میل کنی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ماهی چقدر حقوق میگیری

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

وااا خانم گوشی صد تومنی میخوای چیکار با این شرایطتت یه گوشی ارزون بگیر بقیه شو صد در صد طلا مگه پولت ...

بحث حیف و میل نیست 

من گوشی ۷ تومنی رو ۶ سال دارم استفاده میکنم

اگه گوشی گرون بگیرم بنظر خودم تا ۶ الی ۷ سال استفاده میکنم 

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

طلا ، من گوشی نو خریده بودم ، از روی میز افتاد کلا سوخت، چند جا بردم گفتند درست نمیشه ..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وااا خانم گوشی صد تومنی میخوای چیکار با این شرایطتت یه گوشی ارزون بگیر بقیه شو صد در صد طلا مگه پولت ...

دقیقا .

چقدر منطقی افرین .

گوشی شهرت نمایی نیست که .

من الان دنبال گوشی ۱۲.۱۳ میلیون تومنیم.

با اینکه بخوام مبتونم گرون بخرم