2777
2789

وزنم ۸۶

وزن ضربدز بیست منهای دویست کردم شده ۱۵۲۰

وزن ضربدز سی منهای هزار کردم شده ۱۵۸۰

خب این دو عدد مشابه همند مشکلیم نیسس

ولی وقتی تو بزنامه مانکن یا زیره قد وزنم دادم و گقتم میخوام یک کیلو در هفته کم کنم هر دوشون کالری ۱۲۰۰بهم دادن😐😐😐😐😐

کدومش درسته اخر

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰۰۰ تا از کالری پایه ات باید کم کنی

کالری پایه چیه دیگه

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
۱۵۰۰ که خیلی زیاده همون ۱۲۰۰ رو بخور

یکی دوماه دیگع چقد بخورم

چون نمیشه که رو۱۲۰۰بمونم هی باید کم کنم کالریمو دیگه دزسته؟

یکی دوماه دیگع چقد بخورمچون نمیشه که رو۱۲۰۰بمونم هی باید کم کنم کالریمو دیگه دزسته؟

نه برای مدتی بعد کالری رو همین نگه دار ولی پروتئین و فعالیت بدنی رو افزایش بده

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

شما اگر تازه رژیم رو شروع کردی  اوایل راحت وزن میاد پایین 

یعنی اگر از همون فرمول اولی هم استفاده کنی باز بین ۷۰۰ الی یک کیلو خرده ای وزن کم میکنی

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

😐این بود قولت

تاپیکهای قبلت هم که دوباره شاهکاره

این مدت به خاطر حالت گفتم بذارم راحت باشی اما نگو دور از چشمم دوباره به قرص لاغری روی اوردی،این مدل پیش رفتنت به درد گروه من نمیخوره ،موفق باشی🌹

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

عزیزم من دو سال ادمین گروه لاغری بودم طبق تجربه میگم اگر بیش از حد کالری کمتری بخوری بعد از چند وقت خیلی سریع دچار استپ وزنی میشی و هر چی که کم کردی بعدا خیلی زود برمیگرده 

پس طبق وزن خودت و همون فرمول اول جلو برو چون الان اول راهی بدنت راحت چربی از دست میده  ولی رژیم هر چی جلوتر بری سخت تر میشه و بدن چربی کمتری از دست میده 

اگر شما از همین الان اینقدر سخت بگیری و کم بخوری بعدها واقعا اذیت میشی یعنی یه کوچولو کالری دریافتی بالاتر بره کل وزنت برمیگرده

😐این بود قولتتاپیکهای قبلت هم که دوباره شاهکارهاین مدت به خاطر حالت گفتم بذارم راحت باشی اما نگو دو ...

شما گروه لاغری داری؟

توی کدوم برنامه هستش؟