2777
2789
عنوان

نانزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 41 پست
آفرین دقیقا. میگه تو لیاقتت خیلی بیشتر از اینه. منم معذب شدم😂😂😂. کلا خیلی حالت حمایت گر داره با ا ...

الان وقتشه خودتو جا کنی توی دلش 🤭😆

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

بچه ها اگر سایتی میشناسید که طرح هاش جدید تر و گرون تر باشه بگید بهم

میخوای اثر انکشت خودت و شوهرتو بندازی رو طلا یا نقره برای حلقتون ؟ اینو توی یه کلیپ یوتیوب دیدم خیلی جالب بود 

ولی اگر طرح میخوای باید بگردی واقعا هم اینستا هم گوگل هم یوتیوب 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان وقتشه خودتو جا کنی توی دلش 🤭😆

رفتم تو دلش. سفت گرفته نمیشه اومد بیرون😂😂😂

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

میخوای اثر انکشت خودت و شوهرتو بندازی رو طلا یا نقره برای حلقتون ؟ اینو توی یه کلیپ یوتیوب دیدم خیلی ...

اخه بقیه میگن 120 زیاد نیست فقط برای انگشتر نشون

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

میخوای اثر انکشت خودت و شوهرتو بندازی رو طلا یا نقره برای حلقتون ؟ اینو توی یه کلیپ یوتیوب دیدم خیلی ...

به نظرت اگر چی خریده بود به اصطلاح چشم درآور تر بود😂😂😂میگم اخه انگشتر کوچولوهه جایی معلوم نیست که چرا انقدر خرج کردی. میگه خب چی دوست داری اونم بگیرم برات😂😂😂😂

اخه بقیه میگن 120 زیاد نیست فقط برای انگشتر نشون

خودمم گفتم ولی الان دنبال گرونی هستی 🙄؟ 

اینم مهمه ها ولی تو باید شیک بودن حلقه ت رو هم توی اولویت بزاری چیزی که تکراری نشه

خودمم گفتم ولی الان دنبال گرونی هستی 🙄؟ اینم مهمه ها ولی تو باید شیک بودن حلقه ت رو هم توی اولویت ب ...

نه عزیزم فعلا حلقه نگرفتیم این فقط یک انگشتر نشونه

به نظرت اگر چی خریده بود به اصطلاح چشم درآور تر بود😂😂😂میگم اخه انگشتر کوچولوهه جایی معلوم نیست که ...

بگو گردنبند بگیره 😂😂 پلاکش بزرگ بزرگ باشه و قشنگ تو چشم این هوا  🤣🤣🤣

نه شوخی کردم ببین چی دوست داری؟  دوست داری بگو برات گردن‌بند با یه پلاک شیک بخره یا یه سرویس برات بیارن یا یه دستبند یا بنگال 

نه عزیزم فعلا حلقه نگرفتیم این فقط یک انگشتر نشونه

دیگه من تا تهش رو رفتم 🤭🤭

دیگه من تا تهش رو رفتم 🤭🤭

خیلی هم اخه پول دار نیست 

آفرین دقیقا. میگه تو لیاقتت خیلی بیشتر از اینه. منم معذب شدم😂😂😂. کلا خیلی حالت حمایت گر داره با ا ...

با چیزایی ک تو امضات نوشتی، بله، خیلی فعال هستی، نامزد منم دوست داره من خیلی فعال باشم، من متاسفانه ب خاطر خیال پردازی شدید و یکم تنبلی فعالیتم کمه 

خدا رو چه دیدی