2777
2789
عنوان

خواب بی کیفیت و توهم

91 بازدید | 8 پست

سلام

خواب درست ندارم

خوابم انقدر سبک شده که دارم دیونه میشم

نیمه های شب دچار بختک و توهم میشم هر طور که بخوابم

تو اتاق خودم میخوابم تو سالن و اتاقای دیگه کسی تو جاش تکون میخوره متوجه میشم

حتی راه رفتن سگامون تو حیاط متوجه میشم اونم تو یه خونه که ۳۰۰متر ساختمونه ۷۰۰متر حیاط 

با این متراژ کلش رو مخمه

سر درد میگیرم دیگه عصبی شدم یه خواب درست ندارم

قبلا خوابم سبک بود ولی نه تا این حد حدود چند ماهی هست اینجور شدم

منم همینم. و واقعا از خواب بلند میشم و مسکن می‌خورم و صبر میکنم تا باز خوابم ببره.

دیگه دارم دیونه میشم واقعا

هر جنبنده ای میخاد حرکت کنه متوجه میشم

یه وقتایی که تو حالت عادی تو خونه نشستم حتی متوجه رفت و امد همسایه هامونم میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دارم دیونه میشم واقعاهر جنبنده ای میخاد حرکت کنه متوجه میشمیه وقتایی که تو حالت عادی تو خونه نش ...

سودای سوخته مغزت زیاد شده از غذاهای فست فود پرهیز کن دوم  منضج سودا از مراکز طب سنتی تهیه کن دو الی ۴هفته مصرف کن بعد از این مدت نتیجه اش رو میبینی 

مرسیولی من اصلا فست فود مصرف ندارم کلا سالم خوری میکنم

شاید در همین سالم خوری غذا یا میوه و سبزیجاتی مصرف می‌کنی که مناسب بدنت نیست من حدود ۱۷سال این مشکل رو داشتم حتی با مصرف داروهای مغز و اعصاب مشکل برطرف نشد وبا اصلاح تغذیه و طب تخصصی سنتی تونستم درمانی کنم