2777
2789

بچه ها ما خودمون خونه داریم..پارسال یک میلیاردو سیصد پول داشتیم دادیم پیش خرید ی خونه دیگه ک سازندش گفت کم کم پول بدید اشکال نداره تا ساخته شه..الان ۳۰۰تومن وام گرفتیم شوهرم میگه نمیخوام دیگه ادامه بدم اون خونه رو بیا ۳۰۰بدیم طلا اون خونه هم بفروشیم هرچی شد با سودش بدیم طلا..ولی من میگم نه بزار پول خونه کامل بشه دیگه ی خونه کامل میشه و داریمش بالاخره اینده داره..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس نمی تونه قطعی پیش بینی کنه ولی خونه به دلایل مختلف و اینکه آمار جمعیت و ازدواج پایین اومده راکد خواهد ماند حتی درآینده آپارتمان نشینی منسوخ میشه خونه رشد کمی داره ولی باز هم در ایران هیچ چیزی قطعیت نداره

والا چی بگم

من رفته بودم تهران خونه بخرم که همون شب جنگ شد

خودمون شهرستان هستیم خونه داریم

شوهرم میگه با این شرایط بوجود امده دیگه اشتباهه خونه خریدن

پولو دادیم طلا

خیلی دوست داشتم تهران خونه داشته باشیم

اما وقتی به مشاور املاکی ها هم میگن میگن بازار مسکن بدجور تو رکود افتاده و چون متقاضی نیست شاید حالا حالاها درست نشه

خیلی ها دارن میفروشن که برن از ایران

با خارج کردن اینهمه افغانی هم خونه خالی زیاد شد

هرجور نگاه میکنی طلا بهتره تا خونه

البته خب مملکت ما هیچیشم معلوم نیست 

یهو شاید شب بخابی صبح بیدار شی یه اتفاق دیگه بیافته…..

بله عزیزم خونه خیلی بهتره  

اول پول خونه رو کامل کنید 

بعدا میتونی کم کم طلا بخری  

اگه خونه بخری  هم دراینده میتونی هردو رو بفروشی ویه خونه بهتر بگیری 

یا اینکه یکی رو بزاری برای بچه خودتون 

طلا رو راحت تر میتونی بدست بیاری وکم کم بخری