2777
2789
عنوان

بحثی که با نامزد داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 43 پست
اون چقدر دوستت داره

من شش ساله ک دوستش دارم خیلی زیاااد، اون همکارم هست، تا حالا نگفته دوستم داره، دیشب ازش پرسیدم، میگه عمل مهمه یا حرف؟ اینکه میگم بیا بریم سفر و ... رو باید ببینی، نگفت چقدر دوستم داره

خدا رو چه دیدی

عزیزم. یه سوال شما حجابتون چه طوره؟ حالا هر طور هستید مخالفش را بگه شما قبول به تغییر میکنید؟ این آشپزی با اون فزق داره ها

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم. یه سوال شما حجابتون چه طوره؟ حالا هر طور هستید مخالفش را بگه شما قبول به تغییر میکنید؟ این آش ...

ازین بابت ها کاملا یکی هستیم

حجاب دارم اونم حجابم رو دوست داره

خدا رو چه دیدی

ازین بابت ها کاملا یکی هستیمحجاب دارم اونم حجابم رو دوست داره

نه عزیزم اشتباه متوجه شدید. من میگم تغییر سطح آشپزی شما از متوسط به عالی مثل تغییر حجاب از کم به زیاد یا زیاد به کم نیست که مقاومت کنیم در برابرش. متوجه شدید؟ 🌹

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

عزیزم معذرت میخوام این طور میگم. من تاپیک های قبلتون رو خوندم و متاسفانه یکسری اختلافاتی دارید انگار هر دو خوب هستید ولی خوبی که کنار هم اذیت میشن. شما بیشتر احساسات را بروز میدید ولی همسرتون ظاهرا تمایل بر عمل و حمایتگری ای داره که مورد پسند شما نیست. مشاوره رفتید؟ 

نه عزیزم اشتباه متوجه شدید. من میگم تغییر سطح آشپزی شما از متوسط به عالی مثل تغییر حجاب از کم به زیا ...

آره 😅

من بیشتر ازینکه گفت نه باید یه خانم اشپزی بلد باشه، یه جوری شدم، و اینکه بقیه چی میگن

خودش میگه دوست ندارم بقیه راجبت بد بگن

یه دو روز خونمون بود، غذام بد شد، تشکر کرد گفت خوب بود

الان میگه غذا رو دیدم خراب کردی، باید یاد بگیری

بعد من اون غذاها رو تو شرایط بدی درست کرده بودم، وقت نبود، تند تند قاطی کن و ...، چون با جناب نامزد در حال کار روی پروژه بودم

خودمم اگر مرد بودم دوست داشتم همسرم غذای خوب درست کنه

خدا رو چه دیدی

آره 😅من بیشتر ازینکه گفت نه باید یه خانم اشپزی بلد باشه، یه جوری شدم، و اینکه بقیه چی میگنخودش میگه ...

عزیزم شاید من اشتباه میکنم لطفا با بقیه هم مشورت کن 🌹

عزیزم شاید من اشتباه میکنم لطفا با بقیه هم مشورت کن 🌹

تو خوب گفتی

مرسی

من دوست دارم رابطه بهبود پیدا کنه نه هر چیز کوچیکی بهمش بریزه

مرسی که وقت گذاشتی

شاد باشی

خدا رو چه دیدی

تو خوب گفتیمرسیمن دوست دارم رابطه بهبود پیدا کنه نه هر چیز کوچیکی بهمش بریزهمرسی که وقت گذاشتیشاد با ...

امید وارم خدا کمکت کنه و همراهت باشه

خب من از تفکرش ناراحت شدم که چرا میگه یه خانم باید اشپزیش حرفه ای باشهو اینکه نمیدونم اشپزی رو چقدر ...

بگو سعیمو میکنم 

والا همسر منم میگه اشپزیت باید مثل کدبانو ها باشه منم میگه سعیمو میکنم تماااام