2777
2789
عنوان

بحثی که با نامزد داشتم

432 بازدید | 43 پست

بچه ها نامزد من میگفت باید آشپزی رو حرفه ای بلد باشی

من گفتم دونفر که زندگی رو تشکیل میدن، کم و کاستی های هم رو میگیرن، و هرکس ایراداتی داره و آشپزی من معمولی هست

ایشون گفتن که نه اشپزی مهارت خانم هست و دوست ندارم کسی بگه دستپخت فلانی بده و ... من به خاطر خودت هستم

منم گفتم برا من نظر تو مهمه نه بقیه

گفت نه و باید حرفه ای بلد باشی و این بحث دو سه ساعت طول کشید

من گفتم اگر اینقدر آشپزی برات مهمه باید میرفتی خاستگاری کسی که از آشپزیش مطمئنی و یا چند بار میومدی از آشپزی من میخوردی و بعد تصمیم میگرفتی

ایشون فوق العاده ناراحت شدن ازین حرف من

حرف من اینقدر بد بوده ؟ 

خدا رو چه دیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان جدا شو این فقط یه نشانه از بقیه شخصیت مردسالار هست پسفردا منتظر خشونت خانگی هم باش این شخص هم سلامت روان درستی نداره هم مشخصه وقتی منتظقی گفتی و قبول نکرد سطح و فهمش خیلی پایینه و با مرد سطح پایین ازدواج کنی خودت هم تحقیر میشی هم سطحت از اون هم پایین تر میشه 

چقد مردا پررو شدناین چه جوابی بود دادی توهم میگفتی باید در ماه فلان قدر خرج من کنی که بقیه نگن شوهر ...

تو بحث ها همینو گفتم

گفتم عزیزم‌ مثل این میمونه که منم بگم تو باید حتما ماهی ایقد خرجم کنی، اینجوری صمیمیت میاد پایین

خدا رو چه دیدی

بگو زن گرفتی سراشپز ک استخدام نکردی

بعدم بگو تو هم باید کارای فنی و تعمیراتی رو در حد حرفه ای بلد باشی ک نیازی نباشه وسایل خونه رو بیرون تعمیر کنیم دوست ندارم کسی بگه شوهرش کار فنی بلد نیس یا ایراد بگیرن به کارت