2777
2789
عنوان

ديروز يه چيزي ديدم شوكه شدم

366 بازدید | 10 پست

يه دختره رو ميشناختم ازدواج كرده و چند مدت پيش فهميدم بلاگره

حالا ديروز اسنپ گرفتم برم سركار ديدم شوهرش راننده اسنپ بود

قصدم توهين نيستا

ولي اصلا با اون شرايط باورم نشد در صورتي كه الان فالوورهاش فك ميكنن اينا خيلي وضعشون خوبه

اسنپ شهرستان ٢٥-٣٠ تومنه

خب چیکار کنن دارن تلاش میکنن برای زندگی شوهرش ک نمیتونه دستش دراز کنه جلو زنش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت فکر کن اگه وضع خوب باشه بلاگر میشه 

شهر ما زن و شوهر بود تو روستا بودند زدند تو کار بلاگر طنز الان  اومدند شهر بهترین خونه ماشین لباس 

پسر با زن و خواهرش کلا از زمین بلند شدند 

بیشتر هم تبلیغ میگیرند 

همینو بگومن شوهرم وقت بیکاری شاید ماهی یبار بره اسنپ الان ب فکر افتادم ک نفرستم نکنه وجه بدی داره🤣� ...

شوهر منم میره اسنپ از دست فامیل فصول آسایش نداریم

آخه ب شما چ کی تو اسنپ چرا میره 

کی گفته بلاگرا پولدارن اون قدیم بود الان اونایی هم که ۳ ۴ میلیون فالور دارن ماهی شاید دو سه تا تبلیغ یا یدونه  بزارن کسی بهشون تبلیغ نمیده 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
شوهر منم میره اسنپ از دست فامیل فصول آسایش نداریمآخه ب شما چ کی تو اسنپ چرا میره

منم خیلیارو دیدم ک میرن اسنپ

اکثرا هم کارمند هستن‌ 

شوهر خودمم وقت بیکاری هفته ایی چندساعت شاید بره

البته من شوهرم الان دو ماهه اصلا نرف هرچی میگم برو میگه گرمه ولش کن اخه پولشو میداد ب من خوب بود🤣🤣🤣میگم اگه بده نگم بره دیگه والله🥴

با اجازه استارتر

کسی هست بخواد برا امواتش قرآن بخونم

درخواست دوستی بده

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه