2777
2789
عنوان

من چقدر زجر بکشم مگه من چندسالم

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اوضات اونقدری که گفتی بد نیست 😉

اوضام عالیه 😂 والا علاقه ندارم چون واقعا دوست ندارم یک معلم بشم آخرشم بشینم تو خونه یک شیفته برم سرکار دلم میخواد یک چیزی بشم فقد دور شم از خانوادم

مرد نه درخواست بده نه زیر پستم ببینم وگرنه میرم گذارشتون میزنم لطفا هیچ مردی جلو چشمم نبینم 🔪

چی رشد و پیشرفت داره واسه تویی که میگی از خونه هم نمیتونی بیرون بری؟

چی بگم داعم تو خیالم  حق با شما

مرد نه درخواست بده نه زیر پستم ببینم وگرنه میرم گذارشتون میزنم لطفا هیچ مردی جلو چشمم نبینم 🔪

معلم ورزش‌ مشاور مدرسه و... کلی عنوان مختلف هست حتما که معلم تو کلاس نیست بعد شما با این توضیحی که د ...

مرسی باش

فضای مجازی جای عاشق شدن نیست. و در کل بگم بهتون، هر زمان عاشق شدید و با کسی آشنا شدید، باهاش درد دل ...

چقدر زمین دارن یک تیکش اجاره یا بفروشن منو میتونن بفرستن دانشگاه چرا باید بدن دست داداشم 

چی بگم داعم تو خیالم حق با شما

انشالله حالت خوب میشه و به رویاهات میرسی گل دختر

سنی نداری و کلی راه پیش روته عزیزم 

منم برات دعا میکنم خدا به همراهت 💕

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir