2777
2789
عنوان

من چقدر زجر بکشم مگه من چندسالم

113 بازدید | 21 پست

چقدر زجر بکشم 

از بچگی همه بهم میگفتن افسرده چون خانوادم اجازه نمیدادن برم جایی منم کم کم گوشه گیر شدم 

پدر و مادرم تو سن ۵۰ سالگی به امید اینکه تو پیری یکی دستشون بگیره بعد کلی  بچه منو دنیا آوردن 

تا الان که سرکوفت میزنن ما تو نمی‌خواستیم تو چی چی بودی شوهر کنی راحت شیم  

بابام یک گوشه افتاده زمیناش دست داداشم داداشم یک روانی به تمام معنا هر روز دعوا در و پنجره میشکونه کلا حق هزارتومن خرج ما نداریم کلا عصبی داداشم 

من همه امیدم دانشگاه بود که میگن حق دانشگاه رفتنم نداری 

تو روستام با کلی بدبختی با کلی دعوا و فقر مالی و فرهنگی و دعوا  من فقد ۱۸ سالم چقدر بکشم آخه 

تو عمرم یک بار عاشق شدم که نی نی سایت بود کلی خانم ها نی نی سایت پشت من بهش بد گفتن تا که ولم کرد 

هیچ امیدی به زندگی ندارم🖤

مرد نه درخواست بده نه زیر پستم ببینم وگرنه میرم گذارشتون میزنم لطفا هیچ مردی جلو چشمم نبینم 🔪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا والدینت میگن حق دانشگاه رفتن نداری؟

داداشم نمیزاره بخاطر پول 

البته ندار نیستیم چقدر زمین داریم ولی خوب میگه مال خودمن شما بمیرین 

مرد نه درخواست بده نه زیر پستم ببینم وگرنه میرم گذارشتون میزنم لطفا هیچ مردی جلو چشمم نبینم 🔪

تو رو خدا بعنوان یه خواهر بزرگتر بهت میگم عشق و اینارو ول کن

دختری مثل تو حتی دانشگاه عادی هم به دردش نمیخوره 

اگه بتونی فرهنگیان قبول شی میتونی زندگیت مستقل کنی و این یعنی راه نجات

در غیر این صورت سختی ها ادامه داره

بشین درس بخون فرهنگیان یا پرستاری قبول شو خودتو نجات بده

الان میگی نمیشه و نمی‌ذارن! 

دیگه اونو خودت باید یه کاریش کنی بحث زندگیته 

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

زندگی منم خیییلی بده منم مث تو سنم تو درستو بخون وقتی ببینن جای خوب قبول شدی میزارن

چی بگم حاظرن برا پول منو بکشن 

داداشم نمیزاره بخاطر پول البته ندار نیستیم چقدر زمین داریم ولی خوب میگه مال خودمن شما بمیرین

زمینا برا بابام ولی به اسم وام زده به نام خودش با دوز کلک 

تو رو خدا بعنوان یه خواهر بزرگتر بهت میگم عشق و اینارو ول کندختری مثل تو حتی دانشگاه عادی هم به دردش ...

مرسی ممنون میدونم ولی بی انگیزم به زندگی 

ولی فرهنگیان اصلا علاقه ندارم 

فضای مجازی جای عاشق شدن نیست. و در کل بگم بهتون، هر زمان عاشق شدید و با کسی آشنا شدید، باهاش درد دل نکنید و از نقطه ضعف‌های خانواده‌تون بهش نگید. شاید اوایل همدردی کنه، ولی یه روزی توی دعوا چیزایی میگه که به خودتون بگید هیچ کس محرم راز آدم نیست.

دانشگاه دولتی اگر قبول شدید برید، مگه چقدر میتونن مقاومت کنند. اصلا بچه‌های الان مگه چقدر به حرف والدین گوش میدن.دانشگاه آزاد خرج و مخارج و پول رفت و آمدش زیاده.شاید خانواده‌ت نمیتونن هزینه کنند.سنت کمه.حتی اگه امسال رشته خوب نیاوردی، دوباره بخون و یه رشته خوب قبول شو.اگر بری تو فضای بزرگتر امکان رشدت بیشتر میشه.

مرسی ممنون میدونم ولی بی انگیزم به زندگی ولی فرهنگیان اصلا علاقه ندارم

معلم ورزش‌ مشاور مدرسه و... کلی عنوان مختلف هست حتما که معلم تو کلاس نیست 

بعد شما با این توضیحی که دادی خیلی در عذابی و... دیگه بحث علاقه میره به کنار و بحث بقا میاد وسط 

سنت از 23 بگذره دیگه نمیتونی فرهنگیان شرکت کنی

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

فرهنگیان قبول شی از روز اول بهت حقوق میدن

میدونه علاقه ندارم یک حسی بهم میگه فرهنگیان برا رشد و پیشرفت نداره

با اجازه استارتر

کسی هست بخواد برا امواتش قرآن بخونم

درخواست دوستی بده

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه