2777
2789
عنوان

دانشجوها یه سوالی دارم

105 بازدید | 19 پست

من خودم در این مورد اطلاعاتی ندارم که بخوام به کسی کمک کنم برای همین از شما می‌پرسم 

کسی هست که اول تا آخر دانشگاهشو با گوشی سر کرده باشه و لپ تاپ نخریده باشه یا مثلاً نهایتاً یه سیستم توی خونه داشته باشه و با اون کاراشو راه انداخته باشه 

منظورم اینه لپ تاپ واجبه یا نه برای ورودی‌های جدید؟

برای رشته‌های زیر مجموعه انسانی می‌پرسم

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه انسانی اصلا لازم نیست یه کوشی صفحه بزرگ یا تبلت یا سیستم تو خونه هم کارت راه میندازه ولی مثلا برای رشته ما حسابداری واقعا نیاز بود حالا کنارش کلاس کامپیوتر هم میرفتیم اینا لازم داشتیم 

نه برا اونا واجب نیستبیشتر برا رشته های کامپیوتر بدرد میخوره

آها پس اینجوریه ممنون ♥️✨

واسه انسانی اصلا لازم نیست یه کوشی صفحه بزرگ یا تبلت یا سیستم تو خونه هم کارت راه میندازه ولی مثلا ب ...

برای رشته های خاصی لازمه پس 

واسه رشته های مهندسی و تجربی بیشتر نیازه فک کنمخودم مهندسی میخونم واسه ازمایشگاه لازمم بود مجبور شدم ...

آها مرسی 💖

نه نیاز نیست من دارم مدرک میگیرم ولی هنوز لپ تاپ و کامپیوتر کلا ندارم

چه جالب چه رشته ای هستی ؟