2777
2789
پسرعموم رئیس بانک ملیحقوقش ۲۸تومنهفقط وام بدون بهره و ی سری امتیازای بانکخوبه

فعک نکنم ۲۸ تومن نیس!!!!

کاراش اسون تره پشت میز زیر کولر گازی نشسته قهوه میخوره یا پرستیز بیشتر تعطیلات و..... امتیاز و امکانات رفاهی عالی داره 

جدن داری ریس بانکو با شغل ازاد که تعطیلی نداره و از صبح خروس خون و تا شب سگ زجه زن کار میکنه و کارش سخته مقایسه میکنی ؟؟؟

شغل آزاد فقط یه سری هاش درآمد آنچنانی دارند که اونم یا باید سرمایه داشتی باشی یا زحمت بکشی 

الان همسرم شغلش آزاد خداروشکر راضیم ولی میگه اگه درسمو ادامه میدادم قطعا تو شغلم پیشرفت میکردم

از طرفی یکی از بستگان اصلا سواد نداره فک کن کارهای بانکی شو کسی دیگه واسش انجام میده(جونم هست پیر نیست)ولی ماشاءالله درآمدش از دکترم بیشتر  روز به روزم داره ثروتمند تر میشه

یکی دیگه از اقوام پسر جون هیچ کار خاصی نمیکنه شب تا صبح بیدار  تو گوشی  صبح تا ظهر میخوابه ولی درآمد سالیانه اش میلیاردی چرا چون ارث پدری بهش رسیده واز اون سود میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حقیقت همینه متاسفانه تو جامعه ارزش شده درس خوندن و با دیدی که دیگران نسبت به کسی که درس نخونده دارن به نظرم بهتره برن فنی حرفه ای هم‌ درس بخونن هم‌عملی یه چیزایی یاد بگیرن برادرم معلم فنی حرفه ای میگه همشون سر کارن با ماهی 30به بالا الان که دان آموز هستن در کل درس تنها کافی نیشت باید هم‌درس بخونن هم مهارت یاد بگیرن

والا دکتر میشناسم هرویزیتش۵۰۰ت و تایم آزادم اصلا ندارهدندون پزشک خودم روزی ۵تا کامپوزیت میکنه و هرکد ...

اینایی که تو میگی از ده تا دو تا اینجوره هشت تاشون ول معطلن

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

کار ازاد سرمایه خیلی زیادی میخواد که یه جوون ۲۰ ساله نداره مگر اینکه پدر و مادرش داشته باشن و بهش بدن درصورتی که کار دولتی هیچ سرمایه ای نیاز نداره 

شغل ازاد تمام وقتت رو در روز میگیره ولی شغل دولتی یه شیفت بیشتر سرکار نمیری 

شغل ازاد هیچ گونه پول اضافی تو زندگیت نمیاد به جز همون درامد در صورتی که شغل های دولتی همش وام و بن و هزار و یک مزایای دیگه دارن

در حال حاضر درامد شغل دولتی بیشتر کار ازاده 

بعدشم من به شخصه هیچ کارمتدی رو ندیدم اطرافم که وضع مالیش بد یا حتی متوسط باشه همشون یه زندگی پر از بریز و بپاش دارند 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

والا دکتر میشناسم هرویزیتش۵۰۰ت و تایم آزادم اصلا ندارهدندون پزشک خودم روزی ۵تا کامپوزیت میکنه و هرکد ...

کامپوزیت ۱۰۰تومن؟ این معلومات رو از کجا آوردی؟ یک و هشتصده

کامپوزیت ارزان ترین روش ترمیم دندان هست

کامپوزیت ۱۰۰تومن؟ این معلومات رو از کجا آوردی؟ یک و هشتصدهکامپوزیت ارزان ترین روش ترمیم دندان هست

چندماه پیش انجام دادم۱۱۰م هزینه کردم،هر گردی گردو نیست عزیزم

درست میگی اون آدامس شیکا۱۸۰۰

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
شغل آزادم همینطورهبیکار کم نداریم

آزاد بیکار نمیمونه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

کار ازاد سرمایه خیلی زیادی میخواد که یه جوون ۲۰ ساله نداره مگر اینکه پدر و مادرش داشته باشن و بهش بد ...

احتمالا اطرافت شغل آزاد خوب ندیدی ! اطراف ما کار آزادا عالین

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏