2777
2789

سلام صبح همه سحر خیزای عزیز بخیر 

من رژیم کالری شماری دارم و حذف قند حدود یک ماهه رو ۷۰ کیلو موندم دو هفته ۶۵ شد بودم که دوباره وزنم به هفتاد برگشت الان هرکاری میکنم وزنم پایین نمیاد 

چیکارکنم؟پیشنهادتون چیه که خودتون هم جواب گرفتید ؟؟لطفا اصولی باشه و کچل و ضعیفم نکنه

رژیم کالری شمار مناسب نیست.

سعی کن کلا کربوهیدرات مثل روغن بازاری و برنج و نون سفید رو کم کنی.

به جاش پروتئین مصرف کن. و چربی طبیعی

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رژیم کالری شمار مناسب نیست.سعی کن کلا کربوهیدرات مثل روغن بازاری و برنج و نون سفید رو کم کنی.به جاش ...

مصرف روغنم رو خیلی کم کردم فقط هم از روغن کنجد استفاده میکنم 

برنج هم نمیشه نخورد ادم کچل میشه😐😐

مصرف روغنم رو خیلی کم کردم فقط هم از روغن کنجد استفاده میکنم برنج هم نمیشه نخورد ادم کچل میشه😐😐

وقتی وزن برمیگرده یعنی رژیم غیر اصولی بوده یا رعایت نکردی.

برنج رو قطع نکن ولی میتونی سماق و زیره روش بریزی.

قطع کامل کربو هیدرات باعث ریزش مو میشه.

رژیم کالری شمار هم باعث تحلیل عضلات میشه چون  پروتئین و کربوهیدرات درش فرقی نداره

وقتی وزن برمیگرده یعنی رژیم غیر اصولی بوده یا رعایت نکردی.برنج رو قطع نکن ولی میتونی سماق و زیره روش ...

وزنم کامل برنگشته که

من صد کیلو بودم چهار ماهه ۷۰ کیلو شدم بعدش شدم ۶۵ دو هفته ۶۵ بودم یهو دوباره شدم ۷۰

البته یه مقدار رعایت رو گذاشتم کنار اما دو هفته ست رو ۷۰ گیر کردم پایین نمیاد

پروتئین زیاد مصرف میکنم در کنارش ورزشم داره دوساعت باشگاه نیم ساعت حلقه تو خونه 

وزنم کامل برنگشته که من صد کیلو بودم چهار ماهه ۷۰ کیلو شدم بعدش شدم ۶۵ دو هفته ۶۵ بودم یهو دوباره شد ...

آها خب در وزن بالا اوایل خیلی سریع وزن کاهش پیدا میکنه به این مرحله که میرسه  روند آروم میشه.

استپ وزنی دلایلی داره که باید کشفش کنی.

ولی تا همینجا هم همت خوبی داشتی آفرین