2777
2789

بچه ها با ی پسری ۱/۵ ساله تو رابطم ، من ۲۰ سالمه الان اون ۲۸ بعد نه ماشین داره نه خونه نه پشتوانه اون موقع هم نداشت گفت جور میکنم دو سال هست نتونسته ، شغلشم اینه تو این دفتر های مشاور املاک تهران کار می‌کنه اگه قرارداد بنویسه بهش ی درصدی میدن ولی هم شغلش رو دوست ندارم هم همش میگه بازار خرابه و پنج سال تو این کاره و پیشرفت نکرده 

بعد من برام خواستگار اومده چندبار این دفعه که بهش گفتم برگشت گفت تصمیم با خودته جوری نشه بعدا بگی به خاطر تو چه موقعیت هایی از دست دادم من بلاتکلیف و سردرگمم و فعلا آمادگی ازدواج ندارم معلوم نیست تا کی شاید یکی دوسال دیگه وضعم بهتر شد اومدم جلو شایدم نشد که رابطرو اون موقع تموم میکنیم 

منم خیلی دو به شک شدم سر حرفاش حس میکنم منو اونقدر که باید دوست نداره که راضی هستم به ازدواجم با پسر دیگه ای ، چکار کنم به نظرتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یک چیز پول و شغل  خیلی مهم 

حتی مهم تر از احساسات

وقتی پول نداشته باشید واسه خونه و غذا احساساتی هم نمیمونه 

درست تصمیم بگیر اگه آینده ای باهاش نمیبینی زیاد کشش نده و تموم کن

اخی خیلی گناه داره ..ولی تو اگه خاستگار خوب داری برو.زندگی ک شوخی بردار نیس

گناه چی دوسال منو معطل کرده همش وقت وقت بده تهش هم برمیگرده به خواستگارت فکر کن کدوم پسر عاشقی اینجور میگه 

بیچاره چاره دیگه نداره نه خونه داره نه ماشین نه هیچی با این وضع اقتصادی فکر نکنم حالا حالاها بتونه ب ...

دوسال منو معطل کرده همش وقت وقت بده تهش هم برمیگرده به خواستگارت فکر کن کدوم پسر عاشقی اینجور میگه

گناه چی دوسال منو معطل کرده همش وقت وقت بده تهش هم برمیگرده به خواستگارت فکر کن کدوم پسر عاشقی اینجو ...

خب عزیزم زندگی خیلی سخت شد هر روز چیزی داره گرون تر میشه مگه اون میتونه چ کنه ....واقعن طفلی  دلم براش سوخت.

اذیت از این بدتر که بگه برو با یکی دیگه شوهر کن ! کدوم پسر عاشقی حاضر میشه عشقش رو یکیه دیگه بگیره و ...

پسر عاشق میدونه شاید ۱۰ سال دیگه هم نتونه یه زندگی خوب فراهم کنه ترجیح میده به جای اینکه عشقشو ببره مستاجرین و به پول نون محتاج باشن بره خوشبخت بشه 

اون داره غیر مستقیم بهت میگه اگر میتونی شرایط رو قبول کنی بمون اگر نمیتونی بعدا نگو او جلوی خوشبختیمو گرفتی 

کارشم اعتباری نیست مگر اینکه خیلی سر زبون دار باشه 

حرف بدی نزده گفته نمی تونه توهم بعد دوساللللل وقت تلف کردن تکونی به مغزت بده خواهر من با خاستگار خوب ...

از این بهم میریزم بقیه دارن دلسوزی میکنن براش و میگن طفلی فلان اینجور کنم نمیتونم تصمیم درست بگیرم جدا بشم چون دلم میسوزع

پسر عاشق میدونه شاید ۱۰ سال دیگه هم نتونه یه زندگی خوب فراهم کنه ترجیح میده به جای اینکه عشقشو ببره ...

خب حتی دلمو قرص نمیکنه به تهش خیلی پروعه میگه تو وقت بده باز شرایطم خوب شد میام نشد کات کنیم اصلا به فکر احساس من نیست فقط می‌خواد بزارم تو اب نمک چون هم سنم کمه و هم وضع بابام خوبه و میدونه