2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا پسرش یا شوهرش یا دوست پسرش

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میشه بپرسم با موتور چه کاری انجام میدید؟من جز پیک چیزی به ذهنم نمیرسه

کلا پیکیم حالا یا پست چی میشیم یا میریم برا رستورانا کار میکنیم یا الو پیک

مهم درآمد و اینکه بتونی زندگی رو خوب بچرخونی وگرنه نوع شغل خیلی مهم نیست.الان شوهر من کارمند و ماهی ۱۸تومن درآمدشه اون موقع اومد خواستگاری من میگفتم وای چه با کلاس که بگم کارمند شوهرم ولی الان فهمیدم چه اشتباهی کردم.

نديدم از نزديك ولي خب درامد جوري باشه كه بتوني زندگي حداقل خودتون دوتارو بچرخونيد. وگرنه جلوه بد نه. ...

والا من خودم راضی ام ولی مردم توقعشون بالاس از نظر پولی درامد پیک موتور از کارمندا بیشتره 

مهم درآمد و اینکه بتونی زندگی رو خوب بچرخونی وگرنه نوع شغل خیلی مهم نیست.الان شوهر من کارمند و ماهی ...

من شاید جلوه کارم بد باشه ولی هرچه قدر در بیارم برا پارتنرم خرج کردم چیزی برا خودم نمونده

والا من خودم راضی ام ولی مردم توقعشون بالاس از نظر پولی درامد پیک موتور از کارمندا بیشتره

خب ديگه بايد دختري پيدا كنيد كه اهل چسان فسان و اينا نباشه. از اينا كه پدر ادمو درميارن

خير ميشه ان شاءالله

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

کلا پیکیم حالا یا پست چی میشیم یا میریم برا رستورانا کار میکنیم یا الو پیک

خب  خداروشکر که راضی هستی،ایشالا موفق باشی!البته بنظرم برای خاستگاری طرف غیر از شغل شما خب معیارهای دیگه هم در نظر میگیره .مثلا خونه ،سرمایه،وضعیت خانواده و...اگه اونا هم تا یه حدی قابل قبول باشه خب چرا که نه

من شاید جلوه کارم بد باشه ولی هرچه قدر در بیارم برا پارتنرم خرج کردم چیزی برا خودم نمونده

به نظرم کاری که درآمد حلال داشته باشه هیچ جلوه ی بدی نداره مهم این که تو این وضعیت اقتصادی خراب یه آقا غیرت داشته باشه و دنبال کسب حلال باشه و مستقل باشه وگرنه اینکه عنوان شغلش چیه اصلا مهم نیست .به این چیزا فکر نکنید و کاری رو که بهش علاقه دارید پر قدرت ادامه بدید.