بسلامتی من یه ماه رفتم قبل عید واسه لاغر شدن ولی کمی روحیه ام شادتر شده بود و اشتهام بازتر و برعکس چاقتر شدم ول کردم پلی دوست دارم دوباره برم چون روحیه ام بهتر شد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هدفت چیه ؟ تو ک تا حالا باشگاه نرفتی نباید مستقیم بری باشگاه بدنسازی ، دو تا سه ماه باید بری اروبیک بدنت فعال استایلت امادگی بگیره آسیب ها نشه بعدها برات
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
شما برای لاغر شدن باید رژیم غذایی بگیری وروزانه ۲۰ الی ۳۰دقیقه پیاده روی نسبتا سریع انجام بدیمن تو ۴ ...
اتفاقا بعدش رژیم شروع کردم 7 کیلو کم کردم و چون رژیم سخت بود نا و توانی واسه ورزش حتی پیاده روی ساده نداشتم الان هنوز 7 کیلو اضافه وزن دارم نمیدونم چه رژیمی بگیرم بتونم حداقل نیم ساعت ورزش کنم
اتفاقا بعدش رژیم شروع کردم 7 کیلو کم کردم و چون رژیم سخت بود نا و توانی واسه ورزش حتی پیاده روی ساده ...
اگه میخوای با برنامه رژیم بگیری تا به وزن ایده آل برسی برو متخصص تغذیه و رژیم غذایی یه برنامه خوب برات مینویسه خیلی بهتره
میدونی هرکاری تخصصی انجام بدی بهتره به بدنت هم آسیبی نمیرسه من خودم ۹۲کیلو بودم یه مرتبه بیمارشدم تا ۲۴روز تب داشتم بعدا معلوم شد کبدچرب و قندم بالاست رفتم متخصص تغذیه الان خیلی بهترم وزنم کم شد نفس کشیدنم بهترشد روحیه م شادترشد
اتفاقا بعدش رژیم شروع کردم 7 کیلو کم کردم و چون رژیم سخت بود نا و توانی واسه ورزش حتی پیاده روی ساده ...
شما تو رژیم زیاد سخت نگیر کم بخور ولی به اندازه مثلا شکر اگه حذف کردی بجاش خرمابخور کشمش بخور انجیر اینا جایگزین بهتری هستند برای شکر وقند،نان گندم کم مصرف کن بیشتر نان جو بخور احساس سیری بیشتری بهت میده،مصرف برنج سفید تا میتونی کم کن درحد چند قاشق چون اگه کامل نخوری به ریشه موهای سرت آسیب میزنه یا برنج قهوه ای بخور اونم عالیه برای رژیم گرفتن
بهترین ورزش همراه با رژیم فقط پیاده روی روزی از ۱۰ دقیقه شروع کن تا ۳۵دقیقه در روز روزهای جمعه رو استراحت کن تا بدنت خودشو ریکاوری کنه،،،فقط زیادی به خودت سخت نگیر چون هرچیزی یک فرایندی داره که به مرور به نتیجه دلخواهت میرسی