2777
2789
عنوان

خانما موهام رو چه مدلی کوتاه کنم

113 بازدید | 19 پست

میخوام یک مدل خیلییی کوتاه بشه چون موخوره زیاد دارم ولی هیچی نمیدونم گوگل هم که خب همه خوشگلن و نمیدونم کدوم خوبه😬

اگر پیشنهادی دارین بگین

و اینکه من موخوره هام تا بالای سرم اومده بگین بعد کوتاهی لازمه باز به ارایشگر بگم بالای سرم رو هم موخوره گیری کنه‌؟

👊

کوتاه پیکسی خوشگله مدل پسرونه 

پیکسی خیلی انواع داره کوتاه و بلندیشون فرق داره  تو پینترست بگرد 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه پیکسی خوشگله مدل پسرونه پیکسی خیلی انواع داره کوتاه و بلندیشون فرق داره تو پینترست بگرد

مرسی خیلی کوتاه نمیشه؟ 

البته موخوره هم زیاد دادم من دفعه ی پیش هم پسرونه زدم دو سال طول کشید تا رسید رو شونم 

👊
منم می‌خوام کوتاه کنم موهام کم پشته صورتم لاغره نمی‌دونم چی بزنم بیاد بهم لاغرترنشونم نده به منم بگی ...

منم کم پشته و ریزش شدید و موخوره 🤧

کیلو کیلو میریزه میخوام ویتامین بخرم 

👊
مرسی خیلی کوتاه نمیشه؟ البته موخوره هم زیاد دادم من دفعه ی پیش هم پسرونه زدم دو سال طول کشید تا رسید ...

چرا دیگه خودت گفتی مدل خیلی کوتاه میخوای 😅

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

چه ویتامینی

سه تا نوشتم از تاپیکای قدیم نی نی سایت دیدم بچه ها معرفی کردن ببینم قیمت هاشون چطوره اگر زیاد بود نمیخرم همون ویتامین سی میگیرم 😂😂

اینا : 

زینک پلاس

قرص بیوتین

یونی زینک / هیرویت

👊
سه تا نوشتم از تاپیکای قدیم نی نی سایت دیدم بچه ها معرفی کردن ببینم قیمت هاشون چطوره اگر زیاد بود نم ...

تا حالا آزمایش دادی ؟ تیرویید ؟ هورمون؟

من آزمایش دادم مشکل نداشتم یه عالمه هم بیوتین و یه آمپول دیگه تزریق کردم اصلا اثر نکرد 

اگه علتش رو پیدا کنی بهتره شما که داری هزینه می‌کنی دیگه خیالت راحت میشه 

تا حالا آزمایش دادی ؟ تیرویید ؟ هورمون؟من آزمایش دادم مشکل نداشتم یه عالمه هم بیوتین و یه آمپول دیگه ...

من میخواستم برم دکتر ویزیت گرونه باز کلی سرم و قرصای گرون میده دو سال پیش رفتم حدود ۱ تومن شد فقط دارو و یک چیزی هم داد که قبل حموم بزنم به سرم..الان فقط میخوام در حد ۲۰۰، ۳۰۰ هزینه کنم

اینم بگم اصلا به موهام نمیرسم و تغذیم هم درست نیست در نهایت اگر خوب نشد میرم اخه چند وقت پیش ریزش داشتم کوتاه کردم خوب شد 

👊
من میخواستم برم دکتر ویزیت گرونه باز کلی سرم و قرصای گرون میده دو سال پیش رفتم حدود ۱ تومن شد فقط دا ...

من چند سال پیش رفتم فقط دو تا آمپول که گفتم رو داد 

منم همیشه وقتی کوتاه میکردم ریزشش بهتر میشد حتی رنگ میکردم دیگه اصلا نمی‌ریخت 

الان دو سه ساله هیچی اثر نداره کامل خالی شده 

من چند سال پیش رفتم فقط دو تا آمپول که گفتم رو داد منم همیشه وقتی کوتاه میکردم ریزشش بهتر میشد حتی ر ...

اها من میخوام حنا هم بکنم میگم ریشه مو رو تقویت میکنه

البته با یک موادی مخلوط میکنم رنگش خرمایی یا قهوه ای شه

من اینو چند سال پیش میزدم به سرم نمیدونم ربط داشت یا نه ولی موهام خیلی پرپشت و تا زیر کمرم بود دکتر برام نوشت یک جور تقویتی مو هست دوست داشتی اینو یک تحقیق بکن امتحان کن

👊