2777
2789

من چن روز قبلش خونه مادرشوهرم لباس عوض کردم جاریمم بودبرگشت میگه واااای پاهات چ لاغرهه درحالیکه اصلا لاغر نیست تناسب اندام دارم فقط بخاطر حاملگی ی ذره کم شکم دارم دیگه گفتم کار دارم نمیام گفتم این الکی اعتماد ب نفسمو میگیره همش از من ایراد میگیره اینوبگم اگه من 100باشماون 10بخداکه اصلا قصدم کوبیدن ایشون نیست ولی من همش ازون تعریف کردم حالا الکیم بوده اگه

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم حتما میرفتم و اگر همچین چیزی میگفت میگفتی جدی؟انقدر ترس داشتم که نکنه چاق بشم تو بارداری 

اخه شوهرم خیلییی هیکل الانمو دوس داره دلم نمیخواد هیکلم به هم بریزه

یا که کلا ی لبخند ملیح بزن 

کاری که خودم میکنم اینجور وقتا

و ی لبخند ملیح و ی نگاه عاقل اندرسفیح اگر اشتباه ننوشته باشم 

این همه ادم و دوست و فامیلا خودتمگه ادم قحطی اومده با قوم شوهر بری استخردیگه هم جلوشون لباس عوض نکن

خواهرشوهرم گفت بریم من اصلا اهل استخرنیستم بخدا کلا تاحالا ی بارم نرفتم 

هرچه دادم به اوحلالش باد
من بودم حتما میرفتم و اگر همچین چیزی میگفت میگفتی جدی؟انقدر ترس داشتم که نکنه چاق بشم تو بارداری اخه ...

بهش نتونستم چیزی بگم اونموقه گفتم دیگه این میگه دیدم وهرچیم بگم بازحرف خودشو میزنه 

هرچه دادم به اوحلالش باد
همیشه ازمن ایراد میگیره همیشه

یه سریم تو بهش بگو 

بگو والای فلانی یه دکتر رژیم خوب پیدا کردم اگه دوست داری شمارشو بدم یه سر بری پیشش

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
یه سریم تو بهش بگو بگو والای فلانی یه دکتر رژیم خوب پیدا کردم اگه دوست داری شمارشو بدم یه سر بری پیش ...

اره گفتم زین ببعد منم ضایه ش کنم

هرچه دادم به اوحلالش باد