2777
2789
عنوان

کار در تهران

294 بازدید | 59 پست

دوستان ممنون میشم کمکم کنین 

من یه دختر مجردم ۳ ماه دیگه عروسی دو تا از خواهرام و یکی از دختر داییامه یعنی ۳ تا عروسی. فک نکنم مامان بابام بتونن پول بهم بدن وضع اقتصادیمون زیاد خوب نیست بخصوص که الان نمیرسن جهاز هم بخرن منم نمیخوام بهشون فشار بیارم عذاب وجدان میگیرم نیاز دارم ۱ ماه الی ۲ ماه برم تهران تو شرکتی چیزی که ماهی ۲۰ میلیون حقوقش باشه کار کنم ولی از این طرف رهن و پولی هم ندارم به نظرتون جایی مثل خوابگاه یا سویت یا ... هست که من کار کنم بعد پول رو بدم بهشون ؟ اگه هست کجا؟ چه شرایطی دارن؟اینم بگم شهر خودمون کوچیکه و زشته برا دختر بره سر کار وگرنه همین جا میرفتم. 

کاربری چند نفره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکی گفته تهران ماهی ۲۰ میلیون حقوق ساده به هر نفری اشتباه گفتن ساعت ۸ تا ۷ شبش نهایت ده تومان هم نمیرسه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین یکی دوماه نمیتونی تو کارخونه کار کنی ، چون ۹۰ درصد کارخونه ها میگن یک ماه اموزشی و تمرینی با حقوق کم و از ماه دوم وزارت کار 

برو سایت دیوار ، شهرو بزار رو تهران ، سرچ کن پرستار کودک ، پرستار سالمند ، خیلی چیزا میاره ، اکثرا اگهی هایی میاد که پرستار خانم برای پیر زن احتیاج دارن ، کلا میمونی خونه پیر زنه و خونرو تمیز میکنی ، داروهاشو میدی و غذاشو میپزی ، ۹۰ درصدشون هم بجز پیر زن دیگه هیچ شخص دیگه ای تو‌خونه نیست ، میتونی داخل اگهی ها بگردی کسیو پیدا کنی که کارای شخصی مثل دستشویی و حمام رو خودش انجام میده و فقط احتیاج به یک همدم و هم صحبت داره که غذاشو بپزه کارای خونرو انجام بده و داروهاشو بده ، اینجور افراد معمولا بچه هاشون همگی یا خارج از کشور هستن یا شهرای دیگه هستن ، منظورم اینه نگران نباشی که پسرهاش و اینا هم بیان بمونن پیشت ، اگر بگردی مطمعنا کیس های خیلی خوبی پیدا میکنی ، یکی از اشناهای نزدیکم همینجوری شاغل هستش و ماهی ۲۸ میلیون حقوق میگیره ، پول غذا و اینا نمیده ، خونه هم که مفتی نشسته ، تازه هروقت بچه های طرف از خارج میان کلی براش وسایل میارن

هرکی گفته تهران ماهی ۲۰ میلیون حقوق ساده به هر نفری اشتباه گفتن ساعت ۸ تا ۷ شبش نهایت ده تومان هم نم ...

من خودم یه مدت اشتهارد کار میکردم ۲ سال پیش ماهی ۱۲ تومن بهم دادن ولی خونه اقوام بود بیش تر ۳ ماه نتونستم بمونم

کاربری چند نفره 

من خودم یه مدت اشتهارد کار میکردم ۲ سال پیش ماهی ۱۲ تومن بهم دادن ولی خونه اقوام بود بیش تر ۳ ماه نت ...

چه کاری ک تو دوسال پیش ۱۲ حقوق میدادن بهت !

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

هرکی گفته تهران ماهی ۲۰ میلیون حقوق ساده به هر نفری اشتباه گفتن ساعت ۸ تا ۷ شبش نهایت ده تومان هم نم ...

ن گلم الان شهرک صنعتی برای کارگر ساده حداقل ۲۰ میلیون میوفته ، اگر متاهل باشه و بچه داشته باشه و اضاف کاری هم وایسه میره بالای ۲۵ میلیون ، همه فامیلامون همینجوریه حقوقشون

۷ الی هشت میلیون واسه پنج سال پیش بود

ببین یکی دوماه نمیتونی تو کارخونه کار کنی ، چون ۹۰ درصد کارخونه ها میگن یک ماه اموزشی و تمرینی با حق ...

من مامان بابام که نمیتونم دروغ بگم میدونم قبول نمیکنن این جور شرایطی چون سنتی هستن حالا من هر چقدر براشون توضیح بدم نمیشه🥲

کاربری چند نفره 

ن گلم الان شهرک صنعتی برای کارگر ساده حداقل ۲۰ میلیون میوفته ، اگر متاهل باشه و بچه داشته باشه و اضا ...

صافی که گفتم بمونه نه از کل حقوقش ،یک کارگر ساده مگ هیچ خرجی نداره !! اجاره خورد و خوراک رفت امد

من مامان بابام که نمیتونم دروغ بگم میدونم قبول نمیکنن این جور شرایطی چون سنتی هستن حالا من هر چقدر ب ...

اصلا محیطش اونجور که فکر میکنید بد نیست ، محیطش خیلی خیلی از کار توی کارخونه بهتره 

کارخونه کارش هم سخته هم از صبح تا شب باید از سرپرست حرف بشنوی ، هی میگن تند باش. اینو خراب کردی اونو اینجوری کردی 

شغل پرستاری اصلا با کارگری داخل کارخونه قابل مقایسه نیست 

سعی کن توجیهشون کنی