2777
2789

ازمون‌چی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابتدایی یا دبیری

وای که تو الهی خیر ببینی تا قبل تاپیکت فراموش کرده بودم آزمونو صب با بد بختی کارت ورود به جلسه گرفتم 

ان شاالله قبول بشی منم بشم دعام کن مدام امروز دعات کردم

اموزگاری

وای که تو الهی خیر ببینی تا قبل تاپیکت فراموش کرده بودم آزمونو صب با بد بختی کارت ورود به جلسه گرفتم ...

جدی؟ الهی شکر. چقدر خوشحال شدم 

ان شالله قبولی به صلاحمون باشه هردو قبول بشیم 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂