2777
2789

با اجازه استارتر❤️‍🩹

عزیزانی که عاشق گزارش زدنید و زرت و زرت تاپیکارو تعطیل میکنید

لطف کنید برید تاپیک اخرمو گزارش بزنید پاک شه که هم حال کرده باشید با گزارش زدن هم یه ثوابی کرده باشید :)😂❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دل من دیگه توان شکستن نداره مغزمم توان کشیدن میخوام ترک تحصیل کنم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

پارسال که واقعا نامردی بود. تراز سیوی ها و..

باز خداروشکر امسال درستش کردن. هرکی بخواد ترمیم بزنه همرو باید ترمیم بزنه و هیچ نمره ای از پارسال ذخیره نمیشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عزیزم دل من دیگه توان شکستن نداره مغزمم توان کشیدن میخوام ترک تحصیل کنم

منم واقعا خستم کلا با ۱۴۰۳ ای ها مشکل داشتن مونده تاثیر مثبت یازدهم رو طوری براشون حساب کنن به ما هیچی نرسه حالا ببینید کی گفتم 

واقعا مسخره است الان یه کارنامه دیدم نمراتش همه کمتر از من تازه ترمیم هم نزده ۴۰۰ تا هم از تراز من ب ...

به خاطر این تراز سیوی ها بود 

آنقدر مقایسه نکن هرساله کلی متفاوت میشه 

مثلا من خودم با این درصدایی که تو تیرماه زدم ترازم حداقل ۹۵۰۰ میشد تو تیر ۴۰۲ که تازه کنکورشون هم آسون تر بود راحت داروسازی می‌آوردم اما الان حتی معلوم نیست پرستاری بیارم یا ن خیلی درد داره

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

چون سال قبل کلا تراز بیشتری میدادن،ولی 1403 ترازی که میدادن کم شد ،یعنی کلا امتیاز کل آزمون کمتر شد،بعد پشت کنکوری هایی که ثبت نام کردن برا کنکور ولی نرفتن سر جلسه و از تراز سال قبلشون استفاده کردن ،نتیجه شون از پارسال بهتر شد ،واقعا 1403 فاجعه رخ داد،خداروشکر برای سال های بعد سیو تراز کلا برداشته شد.

پارسال که واقعا نامردی بود. تراز سیوی ها و..باز خداروشکر امسال درستش کردن. هرکی بخواد ترمیم بزنه همر ...

آره ولی چه فایده که امسال هم هستن تازه تاثیر مثبت یازدهم مونده باهاش امسال شاهکار درست کنن

آره ولی چه فایده که امسال هم هستن تازه تاثیر مثبت یازدهم مونده باهاش امسال شاهکار درست کنن

کاش انقدر اوضاع هرکی به هرکی نباشه

یا معدل کاملا باشه یا نباشه دیگه. این مسخره بازیا چیه راه انداختن🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱