2777
2789
عنوان

کیا پارسال رفتن پباده روی کربلا

434 بازدید | 55 پست

کیا رفتین چقد گرم بود میشد تحمل کنی کربلا شلوغ بود یا نه میشد بری زیارت یا نه مبگن خیلی شلوغ میشه اون دور دوراش نمیشه بری اونجام گرمه خود کربلا موکبم شلوغ تو موکبام جا گیرت نمیاد دو دقیقه بشینی راسته یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من هر سال میره و طبق شناختی که از من داره میگه کار تو نیست. باید پوست کلفت باشی بدون ذره ای لوس ...

سوسول نیستم بیماری دارم گرما سرما برام خوب نیس میکروب وارد بدنم بشه خوب نیس

ببین ما همیشه زودتر میریم

مثلا ۱ صفر تا ۵ صفر اینا میریم 

چون هم ماشین هست ،شلوغ نیست،راحت میری حرم ،گرم هم که هست چون زود ماشین گیر میاد اذیت نمیشی 

فقط موکب ها هنوز خیلیاشون باز نکردن بیشتر هزینه ها با خودته .

سامرا که شبانه روزی غذا میده 

چندتایی موکب هست 

کربلا هم میتونی از مهمانخانه با پاسپورت غذا بگیری اگه شلوغ نباشه

نه خودم بیماری خاص دارم

خب پس سختتونه دیگه موقعی ک خلوته برید ..

ولی اونجا ک گفتم مزه اش به اربعینه فک کن مثلا روز سیزده بدر اکثر ادما تو طبیعت میرن و شلوغه و وقتی میری بهت خوش میگذره اینم همونجوریه اصلا حال و هواش غیر قابل تصوره از لحاظ روحی سبک میشی...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

خب پس سختتونه دیگه موقعی ک خلوته برید ..ولی اونجا ک گفتم مزه اش به اربعینه فک کن مثلا روز سیزده بدر ...

حالا دیگه پارسال اینموقع مریضی سختی داشتم تو دلم گفتم بهتر شدم برم الان بهترم میگم برم

گرماش چطوره موکب گیر میاد شلوغ نمیشه شوهرمو گم کنم

گرماش زیاده مث جنوب هنوز گرمتر ولی اونجوری ک نیست دیگه گم کنی زنگ میزنید پیدا میکنید همو اگه یوقتایی تو حرم جدا بشید ازهم

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....