2777
2789
عنوان

فقط آقایون سایت تشریف بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 40 پست

محافظ ها 2 تا چراغ سطح ولتاژ دارند، یکی Low یکی High. ولتاژ برق خونه شما رو چک می کنند، اگر ولتاژ برق کمتر از 180 ولت یا بیشتر از 280 ولت بشه، برق رو قطع می کنند تا وسیله شما صدمه نبینه.

اگر منظور شما این بوده که یکی از این چراغ ها روشن شده بوده، یعنی برق نوسان داشته و محافظ کارش رو انجام داده. الان برق مشکلی نداره و اجازه میده دستگاه شما کار کنه.

این محافظ ها مدار ساده ای دارند و زمان بندی اونا با یک خازن ساده انجام میشه، بعد از 4-5 سال، این خازن از درون خشک میشه. باعث میشه محافظ بی خودی برق رو قطع کنه یا هیچوقت تایمر تموم نشه. یا مشکلات ساده ی دیگه. اگر دیدید این خاموش کردن داره تکرار میشه، محافظ رو به یه تعمیر کار بدید، توی 10 دقیقه درستش می کنه. 

خب پس مشخص محافط برق قطع کردو مشکل ماشین نیس

وای خدا خیرت بده 

تو این وضع گرونی دیگه نمیشه چیزی خرید

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقایون الان چ بدونن چی ب چیه

چون آقایون فنین 

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

میدونمولی سوال این اصلا ربطی ب فنی بودن نداشت

شما میدونید دلیلشو ؟

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

محافظ ها 2 تا چراغ سطح ولتاژ دارند، یکی Low یکی High. ولتاژ برق خونه شما رو چک می کنند، اگر ولتاژ بر ...

ممنون از توضیحاتتون 

هردو محافظ رو تازه چند ماهه گرفتیم 

یه محافظ داریم که ولتاژ برق رو نشون میده 

این روزا میبینم بین ۲۱۱ تا ۲۱۸ نوسان داره 

قبلا ۲۲۴ اینا بود 

من حس میکنم مشگل از خود ماشین بوده

بعد خود به خود درست شده ینی ؟

من حس میکنم مشگل از خود ماشین بوده

اگه ماشین مشکل داره چرا الآن روشن کردم ظرفهارو بدون مشکل شست ؟

اگه ماشین مشکل داره چرا الآن روشن کردم ظرفهارو بدون مشکل شست ؟

قفل کرده 

هنگ کرده

خیلی پیش میاد تو لوازم برقی

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤