2777
2789

ولی بخاطره شرایط نمیتونم به تعدادی میخوام داشته باشم پس مجبورم کم کنم 😔 . چرا فکر میکنید فیکم؟ واقعا دارین ناراحتم میکنید . من وقتی پسر بچه میبینم دلم قنچ میشه 😍 وقتی پسرارو میبینم کناره مادرشونن یه حسه قوی بودن بهم دست میده 😊 متقدم خدا به زنای قوی پسر میده 😍 خدایی پسر چیزه دیگست ادم خیالش راحت میشه 😊 وای یه حسه عجیبی داره . ولی مجبورم کم داشته باشم 🙂

همیشه دلم میخواست چند تا پسر داشته باشم 😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان‌بزرگ منم خیلی پسر دوس داره ما لریم لرا به پسر میگن کر بعد من همیشه میبینمش بش میگم کر دوس اونم میخنده یعنی فقط پسر دوس داره 😂😂

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
مامان‌بزرگ منم خیلی پسر دوس داره ما لریم لرا به پسر میگن کر بعد من همیشه میبینمش بش میگم کر دوس اونم ...

حتما من تناسخ یافته ی اینام 😂 

خدا هرچی پسر به من میخواد بده رو بده شما.. من فقط دختر دوست دارم.. میترسم حامله شم دومیم پسر بشه

دکتره زنان هست مشورت بگیر اینا کارشون خوبه من تو اینستا پیج شونو دارم گاهی سوال میکنم ازشون