2777
2789

باهامون  هیچ جا نمیاد  هشت ساله هر جا رفتم باید تنها برم فاتحه خوانی  مراسم مهمونی هرجا  فقط خونه ای خانواده ای خودش میاد    خواهر زاده اش نامزد داره  قرار شد همه اشون برن پیش نامزدش کادو ببرن براش  شوهرم گفت من نمیام تو تتها خودت برو  من زنگ زدم خواهر شوهرم که بیاید عصر بریم   گفت  ن من با شوهرم میرم شب میرم  منم تنها موندم  با مادر پسره  عصر رفتیم   با این که کادو خوب بردم  ولی همش یه جوری ام  حس بی کس حس یه ادم حقیر و تنها   اینقدر شوهرم تنهام گذاشته  که همشون یه جورین باهام  بچه ها خیلی بیرارم خودم   بعدش شب رفتبم خونه ای خواهر شوهر دیگه ام شوهرم اومد 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر مشکلت برعکس منه 

شوهر من از اول ازدواج دوست داشت تو هر مراسم بیخودی از دورهی خای خانتودش بود شرکت کنه منم باهاش هراخی میردم انقدر اذیت شدم با اخلاقاشون یواش یواش گذاشتم کنار الان میگه تو دلیل کم شدن رابطه ها شدی 

اخه عید دیدنی عموی مدرشوهرم چیش به من 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اولش خوب بود  بعدش یهو قاطی کرد   رفت تو بالکن   همه فهمیدن گفتن چش شدا گفتم نمیدونم والا   شوهرم از تو جمع بدش میاد استرس دارع   همش ایراد هم میگیره از حرف من   وقتی اومدیم شروع کرد دعوا کردن تو راه   که تو بلد نیستی حرف بزنی من ازت خجالت میکشم   بچه ها   من اصلا هیچ ایرادی ندارم تو حرف زدن فقط چون شوهرم  اینجوریه خانواد ش بعضی وقتا سو استفاده میکنن پرو میشن متم جوابشونو میدم 

از این ب بعد بگو من شوهر دارم اونم مجبور کنید بیاد مثلا شوهره اخه چرا باید تنهایی بری مجالس فامیل شو ...

خیلی سخته نمیدونی  تو جمع تک و تنها   

خدا کمکت کنه،تنهایی جایی رفتن سخته..من اولا با درشوهرم اینا میرفتم تنهایی اما بعدش گفتم بیوه نیستم ش ...

منم دیگه نمیرم