2777
2789
عنوان

بیاید بگم چی شد زندگیم

163 بازدید | 13 پست

بعد۱۵سال زندگی با فکر طلاق،بالاخره قوی شدمو تصمیممو گرفتم.

رفتم خونه پدرم شهرستان

وکیل گرفتم مهریه اجرا گذاشتم

شوهرمو خانوادش افتادن به التماس

شوهرمو خانوادش فقط زبون بازی بلدن

اومدن با التماس و شوهرم قول مشاوره (که برام مثل روز روشن بود فقط تله است برای فرار از مهریه و برگردوندن من) گفت میریم مشاوره مشکلاتمونو حل میکنیم

حتی گفتم بمونم خونه بابام مشاوره بیا اینجا...اصلا تو مراحل طلاق داریم مشاوره اجباری.با دلیل و منطق گفت نه بیا بریم سر زندگیمون اونجا بریم مشاوره....

من راضی شدم برگشتم 

دو هفته است برگشتیم از همون لحظه اول که اومد خونه بابام گفت باید حسابامو باز کنی...

منم چون با وساطت خانواده به آشتی اومده بودم ، گفتم وکیلم باز کرد...تا چهار پنج روز طول کشید تا باز بشه روزی ۵ـ۶بار پیگیری میکرد که چرا وکیل باز نکرده حسابمو.

بعدشم که باز کرد گفت میخوام ماشینمو عوض کنم افتاد دنبال تعویض و پیدا کردن و فروش ماشین.

جمعه بهش گفتم چند تا مشاور پرسیدم بگوی از یه کدام نوبت بگیرم بریم.

گفت دو روز صبر کن من درگیر کار ماشینم بعدا...

گفتم اوکی پس بگو این هفته حتما میخوام یه جلسه بریم ...چند روز قبل باید بگیم برامون وقت بزارن

امروز که چهارشنبست هنوز نگفته....

امرزگوز یه مشت ی برا ماشینش پیدا شد با بدبختی...

رفت پای معامله فهمید وکیلم رو ماشین توقیف زده درحالی که من اصلا نگفته بودم...وکیل قرار شد شنبه بره نامه بزنه تا از توقیف دربیاد ماشینش

اما مشتری ماشبن گفته من نمیتونم صبر کنم و احتمالا معامله لغو شده.

امروز از شش عصر شوهرم خونمو تو شیشه کرده واسه توقیفی ماشبن...اینقد غرزد و منت گذاشت و که من با بدبختی اینو پیدا کردم اینقدر پول دادم امروز بابت مالیات و کوفت و فلان....خلاصه توی بحثامون حرف کشید به اینجا که گفتم ...ما اولویتمون قرار بود مشاوره باشه.

از اونروز که اومدیم تو همش دنبال کارهای خودتی...منم گفتم مشاوره نیومدی...داد زد گفت من با این حالم بیام مشاوره؟؟آره ؟؟فردا میخوای بریم؟؟

من طلبکار بودم...

الان بدهکار شدم....

اصلا فکر خوبی ندارم..

انگار داره میفروشه ک از توقیف دربیاد  پولارم میده دست کسی

بعدم طلاق

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا فکر خوبی ندارم..انگار داره میفروشه ک از توقیف دربیاد پولارم میده دست کسیبعدم طلاق

نه

ماشینش تاکسیه ارزش چندانی نداره..

تو تاپیکا قبلیم نوشتم میخواد با بدبختی ماشینو عوض کنه ظاهر زندگیو خوب کنه

خیلی دلیلتو تاپیکای قدیمم هستدلیل اصلیش عصبی و بد خلقی بد دهنی دست بزن بی حیایی

همون جداشو عزیزم،مگه عمر نازنینتو از سر راه آوردی؟مگه چند بار قراره زندگی کنی؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خب من باید برم شهرستان خونه پدرم بزودی.کارم شهرستانه.

نمیدونم چطور قضیه رو پیش ببرم به طلاق؟

خب الان که اومدم به عنوان صلح و سازش و اخلاقشم در ظاهر و فعلا خوبه،چطور برگردم؟

چی بگم یهو وسط سینما بردن بگم اوکی من طلاق میخوام؟؟

چند شب پیش گفت وقت بگیر برای مشاوره...

چی بگم؟

شاید فکر میکنه مشاوره لازم ندارید ومیخواد به روال قبل ادامه بده ولی شما کوتاه نیا اولین کاری که میکن ...

بنظرم با مشاوره درست نمیشه.

اگر رفتیم مشاوره چی بگم؟چطور پیش ببرم جلسات رو که منجر به طلاق بشه؟