2777
2789

افتضاحه مثل بازار خلازیر میمونه کمد دیواریم اینقدر لباس توشه و ریخت و پاشه امروز خواستم بیرون برم دو ساعت دنبال یه مانتو گشتم پیداش کردم انگار سگ گازش گرفته بود اینقدر چروک بود اون یکی کردم اینقدر رختخواب و پتو و بالش نا مرتبن بازش که می‌کنی یه عالمه پتو و بالش می‌ریزه تو سرت دو سه بار پسرم باز کرده ریختن رو سرش 

جیغ زده از خفگی 

اتاق پسرم افتضاح جا راه رفتن نیست اینقدر اسباب بازی و پوست هله هوله توشه گلیم فرششم پره از کاکاعو و پفک خشک شده 

آشپز خونم نمی‌گم اگه بگم فوشم میدید 

یخچالام بو‌گند میدن تن و کنسرو و پیتزای بو کرده 

رب گوجههام اینقدر غذا نمیپزم باشون کپک زدن چند بار 

کارگر دارم ماه یه بار میاد ماه قبل نیومد 

شوهرم خونه نمیاد فقط شبا هیچی تو خونه نمیخوره مادرش غذا براش می‌فرسته پس غر نمیزنه تراپیستم میگه مرتب کن انرژی مثبت بگیری 

خودمم شاغلم و پر انرژی خیلی ام زبر و زرنگم فقط از این خونه زندگی حالم بهم میخوره دوست ندارم یه استکان آب بزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارگر بگیر عزیز..

واقعا نمیدونم چی بگم...

چرا برا بهترشدن زندگیت هیچ کاری نمیکنی آخه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!