2777
2789

این پیامم برای همه است و ربطی به تاپیک نداره با اجازه استارتر

بیرون از خونه جامعه است و هر کنشی توی جامعه روی تمام افراد تاثیر میزاره. این به من چه و به تو چه هاست که وضعیت رو به این حالت برده. حتی تو کشورهای خارجی از جمله آلمان کسی حق نداره یه پاکت شیر تو خیابون بندازه همه از دم بهش تذکر میدن خیلی جدی (خودم به شخصه از یک شهروند آشنا و مطمئن از اونجا شنیدم) حالا تو ایران؟

خوم به شخصه دیدم، شیراز زندگی میکنم که تو پارک ها چطور احساسات مردم عادی  رو بعضی ها جریحه دار میکنن با رفتارهایی که با هم دارن و باعث آشفتگی جامعه میشن!

شاید براتون جالب باشه که چرا وضعیت روز به روز بدتر میشه چون...

یه امر به معروف و نهی از منکر نمیشه

درصورتی که اروپایی ها همین کارو میکنن ولی اسمشو فقط این نمیزارن!

فقط بخاطر اینکه اسلامه؟ دین ساخته ی دست بشره ولی صلیب میندازین گردنتون بعضیا؟ وات فاز؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این پیامم برای همه است و ربطی به تاپیک نداره با اجازه استارتر بیرون از خونه جامعه است و هر کنشی توی ...

زشت نیست تو تاپیک بقیه وارد میشی و بی ربط به موضوع تاپیک مطلب میزاری

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
زشت نیست تو تاپیک بقیه وارد میشی و بی ربط به موضوع تاپیک مطلب میزاری

بیخیال اینا همینجورین نمیشه کاریشون کرد

من یه بار سر یکی از اینا ۳ روز تعلیق شدم

فحش میداد میگفت دلم میخواد هرجا پیام بذارم شما برید از نی نی سایت اگه راضی نیستید:)

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸