2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كار عمليمونه سوال من بارش فكري هست

مثلا برگزاری یه مسابقه س پرسش و پاسخ دینی با جایزه...

یا جلسه ی پرسش و پاسخ داشتن....

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

خوب ايده بده مهم نيست قبلا رفتي يا نه

اوکی

از بچه ها بخواید با کانسپت نماز نقاشی بکشن و بهتریناشون رو روی دیوار بزنید

به بچه هایی که شرکت کردن هدیه بدید

بچه ها رو اردوی زیارتی ببرید

ما تو مدرسمون حاج آقا بین نماز کوتاه درمورد احکام حرف می‌زد.یا اگه مناسبتی بود درمورد اون یه کم حرف می‌زد.بعد همیشه یه سوال می‌پرسید بچه ها دفعه ی بعد هرکس برای خودش جواب را تو کاغذ مینوشت و میداد به حاج آقا .حاج آقا هم تشویق میکرد و جواب درست را میگفت بعد ناظم مون بهشون جایزه میداد.

و اینکه ما امتیازی بود نماز ها.اگه با چادر نماز میخوندی برگه ۱۰امتیازی بهت میدادن اگه بدون چادر ۵ امتیازی.بعد دوماه مدرسه میگفت امتیازهایی را بیارین بعد اونایی که امتیاز زیادی داشتن را می‌برد اردو مثلا سینما می‌برد.

مورد دومی خیلی خوب بود بچه ها تشویق میشدن واقعا.

البته یسری ها هم برای اینکه امتیاز بگیرن بیان اردو وسط نماز مسخره بازی درمیاوردن و نماز نمیخوندن. که اون ها را هم نماینده گذاشته بود حواسشون جمع بود هرکی شيطنت می‌کرد اسمش نوشته میشد