هنوز که تراز ندادن به معدل ها که بکیم سخت بوده یا آسون
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تراز معدل یعنی چی ؟ من بعد بیست سال میخوام دوباره کنکور بدم
به هر نمره ای تو نهایی تراز تعلق میگی ه که اختلافش با میانگین هست هرچقدر هم بیشتر باشه بهتره
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
تراز معدل یعنی چی ؟ من بعد بیست سال میخوام دوباره کنکور بدم
آزمون های نهایی رو شرکت میکنید و یه معدل از نهایی ها به دست میارید بعد سنجش این معدل رو مثل کنکور تبدیل به تراز میکنه و ۶۰ درصد در قبولی دانشگاه تاثیر داره
نسبت به پارسال مثلا پارسال معدل ۱۸.۵ اینا تراز ۹ هزار دادن نزدیک ۹ هزار
دیگه اونو نمیدونم فقط میگن خیلی سخت بوده و معدل همه استانها اومده زیر ۱۰
اوووه اووه ۶۰ درصد ؟؟؟ ولی خوبه تشریخیش اسونه ! بعد اگه همه بیست شن چی ؟
کسی ۲۰ نمیشه امتحانات هم خیلی سخته رتبه یک کنکور ۱۹.۷۰ شده بود پارسال تازه امتحانات پارسال هم مثلا آسون تر بوده
اوووه اووه ۶۰ درصد ؟؟؟ ولی خوبه تشریخیش اسونه ! بعد اگه همه بیست شن چی ؟
مشکل همینه قبلا فارسی ۶۰ درصد میزدی همه به به و چه چه میکردن الان حتی ۱۹ که میشه بالای ۹۰ درصد کم محسوب میشه ولی خب آزمون تشریحی هم خیلی سخت شده از وقتی معدل تاثیر داره عملا اگر رشته خوب بخوای همه ی دروس رو باید بالای ۱۹ بگیری که واقعا با سطح سوالات این چند سال سخته
کسی ۲۰ نمیشه امتحانات هم خیلی سخته رتبه یک کنکور ۱۹.۷۰ شده بود پارسال تازه امتحانات پارسال هم مثلا آ ...
اوه اوه خدا لعنتشون کنه .... ولی ببین الان واقعا این مسیله حل شدست یجورایی خیلی خوبه زمان ما اگر نهاییا رو خراب میکردی دیکه تموم بدبخت میشدی اینجوری به دانش اموز کمک میشه هم ذهن تشریحیشو اماده کنه هم تستی درسته سخت بنظر میاد اما خیلی به حافظه کمک میکنه
مشکل همینه قبلا فارسی ۶۰ درصد میزدی همه به به و چه چه میکردن الان حتی ۱۹ که میشه بالای ۹۰ درصد کم مح ...
ای بابا عزیزم اشکالی نداره ناامید نشو ان شالله بهترینارو میاری دقیقا راست میگی دلمون خوش بود عمومیا حذف شده اما تستی کار کردن واقعا مغز ادمو فرسوده میکنه من یادمه برای دینو زندگی هزارتا تست زدم
اوه اوه خدا لعنتشون کنه .... ولی ببین الان واقعا این مسیله حل شدست یجورایی خیلی خوبه زمان ما اگر نها ...
اونقدرا هم جالب نیست
تصحیح ها سلیقه ای هست خیلی از معلما برای اینکه صرفا پول به جیب بزنن برگه ها رو از سر واکنی تصحیح میکنن
لااقل کنکور اینطوره طرف حسابت دستگاه هست اما الان شرایط سخت تره به نظرم خصوصا که نا عدالتی زیاده