2777
2789

؟ لطفا🙏🙏🙏🙏 اسمم یاسمنه. میخوام بدونم میتونم محمد رو برگردونم یا نه؟ 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

یه چیز دیگه ای هم هست میخوام بدونم هنوز بعضی وقتا یادم میکنه؟ مهرم توی دلش بعضی وقت زنده میشه؟ بعضی وقتا به دلش میوفته که کاش برگرده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند

و اندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند

بی‌خود از شعشعهٔ پرتو ذاتم کردند

باده از جام تجلی صفاتم دادند

چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی

آن شب قدر که این تازه براتم دادند

بعد از این روی من و آینهٔ وصف جمال

که در آنجا خبر از جلوهٔ ذاتم دادند

من اگر کام روا گشتم و خوشدل چه عجب

مستحق بودم و این‌ها به زکاتم دادند

هاتف آن روز به من مژدهٔ این دولت داد

که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند

این همه شهد و شکر کز سخنم می‌ریزند

اجر صبری‌ست کز آن شاخ نباتم دادند

همت حافظ و انفاس سحرخیزان بود

که ز بند غم ایام نجاتم دادند

ی

این فا ل نشون می‌ده که دعای تو در دل شب شنیده شده و اگر صبر و ثبات داشته باشی، امید وصال هست. این غزل نوید می‌ده که اگر نیتت پاک باشه و با دل آرام و خلوص تلاش کنی، دوباره دیدار و آشتی ممکنه. اما همه چیز به لطف خدا و صداقت نیت بستگی داره. عجله نکن، به دل بسپار و قدمی بردار که خیرت در اون باشه.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای من بگیری

نیتت بنویس بگو برات بگیرم اسمتم بگو مثل اسی

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

این مال فاطمه هست👇

دل می‌رود ز دستم، صاحب دلان خدا را
دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا

کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز
باشد که بازبینیم دیدار آشنا را

ده روزه مهر گردون افسانه است و افسون
نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا

در حلقه گل و مل خوش خواند دوش بلبل
هات ای نسیم رحمت تا داد من برآرا

تعبیر:
عشق و دلتنگی در دل او هنوز هست، هرچند شاید نشان ندهد. اگر دعا و نیت پاک باشد، امکان بازگشت هست ولی نیاز به صبر و توکل دارد. اگر فاطمه بخواهد، می‌تواند با مهربانی و صداقت دوباره دل او را نرم کند. نشانه‌ای از دیدار دوباره هست، ولی بهتر است بی‌صبری نکند و کار را به خدا بسپارد.

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادندو اندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادندبی‌خود از شعشعهٔ پرتو ذاتم کردندباده ا ...

انشاالله خدا امشب هر حاجتی که دارینو بهتون بده. این همون بیت معروفی بود که خیلی دوستش داشتم. برام دعا کنید که بشه. نیتم خیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

ممکنه تا آخر مرداد به خاستم برسم؟کی به خاستم میرسم

دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند
گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند
ساکنان حرم ستر و عفاف ملکوت
با من راه‌نشین باده مستانه زدند
آسمان بار امانت نتوانست کشید
قرعه کار به نام من دیوانه زدند

تو در مسیر رسیدن به خواسته‌اش همت و توکل خوبی دارد. نشانه‌ای از دستگیری و کمک غیبی هست که می‌گوید اگر خلوص نیت داشته باشد، افراد یا موقعیت‌هایی غیرمنتظره به یاری‌اش خواهند آمد.
رسیدن به مقصود تا آخر مرداد محتمل است، ولی اگر مانعی پیش آمد، ناامید نشود؛ چون نهایتاً این خواسته عملی می‌شود.
شاید کمی دیرتر از مرداد باشد (مثلاً شهریور یا اوایل پاییز)، اما اصل نیت رواست.

دست از دعا و تلاش برندار صبر و امید نتیجه خواهد داد. اگر بتوانی نذری یا خیری انجام دهدی راهش بازتر می‌شود

انشاالله خدا امشب هر حاجتی که دارینو بهتون بده. این همون بیت معروفی بود که خیلی دوستش داشتم. برام دع ...

عزیزی

انشاالله خدا امشب هر حاجتی که دارینو بهتون بده. این همون بیت معروفی بود که خیلی دوستش داشتم. برام دع ...

سلامت باشی

دوش دیدم که ملائک در میخانه زدندگل آدم بسرشتند و به پیمانه زدندساکنان حرم ستر و عفاف ملکوتبا من راه‌ ...

مممنونم دلم روشن شد

انشاءالله هر حاجتی و مشکلی دارید خانم رقیه با دستای کوچکشان بزرگترین گره ی زندگیتون رو باز کنن

التماس دعا