خب دوستان حرفو کش نمیدم
این خانم اون روز زنگ زد به مامانم و گفت ما ساعت ۳ میایم و شما ناهار درست نکنید ما ناهار بیرونیم ( با پسرداییم و زن داییم و مامانش )
مامانم گفت باشه ساعت سه منتظرتونیم
خلاصه ما رفتیم میوه و شیرینی و … گرفتیم تا اینا ناهار نمیان حداقل میز درست و حسابی براشون درست کنیم خواهرم هم بودش
بعدش این ها تقریبا ۳:۴۵ اینطورا رسیدن و خانمش دستش شیرینی بودش اول رفت دم در و با مامانم رو بوسی کرد و بعدش به خواهرم دست داد و وقتی رسید به من گفت ببخشید عزیزم دستم شیرینیه نمی تونم بهت دست بدم و دست منم روی هوا خشک شد مادرش هم که کلا نگاهم نکرد
بعدش پسرداییم اومد و به خواهرم دست داد و بعدش اومد به من دست بده قبول نکردم و گفتم برو به خانمت دست بده نه نامحرم
بعدش نشستن و یکمی مادرش صحبت کردش با مادرم راحب غذا و کلا این موضوع ها تا اینکه خانم پسرداییم بهم با یه لحن بد گفت بیا بریم توی اتاقت کارت دارم
و منم برگشتم گفتم ممنون میشم همین جا جلوی همه صحبت کنیم چونکه دلم نمی خواد حرفی زیادی یا کم جابه جا بشه و اونم نشست و گفتش که من قبول دارم یکمی تند صحبت کردم اما اصلا اصلا برای عذر خواهی نیومدم و اومدم تا بهم جواب پس بدی
منم گفتم بهش که اول من ازت عذر خواهی می کنم و از عذر خواهی کردن هم ترسی ندارم و بله درسته حرفات بسیار تند بوده
اما من بازم معذرت می خوام که اون عکس رو فرستادم یه لحظه عادت نکرده بودم که پسرداییم دیگه متاهله ببخشید بازم
اینارو گفتم تا اینکه برگشت گفت خب حالا که عذر خواهی کردی پس دیگه ما بریم
و منم گفتم ببخشید اما فکر نمی کنم کارمون همین جا تموم شده باشه من قبلا فکر می کردم برای اینکه همگی باهم راحتیم و همین طورم فامیلیم تاکید می کنم فامیلیم می ذاشتم تو با نامزدم صمیمی رفتار می کنی اما حالا که فکر کردم دیدم رفتار های توهم مناسب نبوده و باید از من عذر خواهی کنی
و اونم قبول نکرد و گفتش تو منو تا اینجا کشوندی تا من عذر خواهی کنم ؟؟ عروسیمم حق نداری بیای دقیقا با این لحن و منم گفتم خودمم نمی خواستم بیام
بعدش دوباره شروع کرد به گفتن خراب و اینا تا اینکه خواهرمم عصبانی شد و گفت داری از حدت می گذری و پسرداییم عذر خواهی کرد و خانمش رو برد و مادرش اومد و دستام رو کرفت و گفت عذر خواهیت رو قبول می کنیم و رفت
این توضیحات هم برای دوستانی بود که گفتن چی شده
من نه تشنه ی عذر خواهی هم نه هیچی تازه عذر خواهی هم کردم
لطفا قبل از اینکه به یک نفر انقدر حرف های بد توی کامنتا بزنید فکر کنید که اون هم قلب داره و انسانه
ممنونم 🙏🏻🙏🏻