2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرچی بزنی ترک میخوری درکل ب پوستت ربط داره 

من شکمم ترک نخورد ولی رونا ترک خورد درصورتی ک ازاول بارداری روغن زیتون ونارگیل میزدم هم شکمم هم رونام

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم شما روغن زیتون استفاده کردی دیگه ترک نزدی؟

بارداری اولم بله زیتون زدم دو سه تا دونه ترک خیلی ریز قد یه سانت زیر نافم بود اونم باید دقت کنی تا ببینی 

الانم باز باردارم میزنم خداروشکر فعلا خبری نیست ایندفعه هم روی نافم دوسه تا ترک ریز هست حالا نمیدونم جدیده یا از قبلی مونده من دقت نکردم

ولی در کل خوبه دکترم گفته روغن زیتون بزنم

🤍🌱
عزیزم هرچی بزنی ترک میخوری درکل ب پوستت ربط داره من شکمم ترک نخورد ولی رونا ترک خورد درصورتی ک ازاول ...

اره عزیزم منم با اینکه ساق پام تغییر چندانی نکرده ولی میبینم پشتش ترک خورده درحالیکه رو شکمم چیزی نیست🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم منم با اینکه ساق پام تغییر چندانی نکرده ولی میبینم پشتش ترک خورده درحالیکه رو شکمم چیزی نی ...

دقیقا هرجاپوستش نازکتر باشه همونجاترک میخوره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.