2777
2789
عنوان

نامزد سابقم بازم پیام داده

344 بازدید | 32 پست

من چند ماهی هست که باهاش تموم کردم

مجنون وار دوستم داشت اما هیچ جوره از لحاظ فرهنگی و خانوادگی واعتقادی بهم نمیخوردیم و مجبور شدیم که جدا بشیم

من الان با پسر یکی از دوستای قدیمی پدرم تو رابطه ام وخانواده ها هم در جریانن ازش بدم نمیاد ولی خب به اندازه نامزد سابقم دوسش ندارم

نامزد سابقم پیام داده نوشته نمیتونم فراموشت کنم با خانوادم قطع ارتباط میکنم و همه چیز رو درست میکنم که باز بهم برگردیم

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

حالم خیلی بده..سعی کرده بودم فراموشش کنم اما الان که پیام داده میفهمم که هنوزم دوسش دارم..

خیلی عذاب وجدان دارم..نمیخوام ظلم کنم در حق پسری که الان باهاش تو رابطه ام😔. ولی نمیدونم باید چکار کنم

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط نامزد سابقت چی بود کار عقیده تحصیلات خانواده

هم خودش هم خانوادش خیلی مذهبی بودن

دانشجو دبیری بود و خونه و ماشین هم داشت و وضع مالیش معمولی بود و شغل دوم هم داشت

پسری که الان باهاشم دانشجو دندونپزشکیه در کنارشم کار میکنه اما درآمد زیادی نداره هنوز.  ولی وضع مالی پدرش خیلی خیلی خوبه و کاملا ساپورتش میکنه

خونه و ماشین خیلی خوبی هم داره

ببخشید از نظر اعتقادی چطوری هستید شما و ایشان

نامزد قبلیم و خانوادش خیلی خیلی مذهبی بودن اما ما نبودیم…

خودمون میتونستیم به تفاهم برسیم و کنار بیایم چون عاشقانه دوست داشتیم همدیگرو اما خانواده هامون هیچ جوره به تفاهم نمیرسیدن..

به نظر من نامزدتو بذار تو آبنمک. بهش بگو چند ماه برام صبر کن و باهاش ارتباط نگیر تا تکلیفت با این همکار مشخص بشه.

با همکاره آشنا شو ببین اگر پسر خیلی خوبی بود و از نامزد سابقت بهتر بود ازدواج کن باهاش. اگر نه، برگرد به نامزد سابقت. ولی به هیچ عنوان از سر دلسوزی خودتو قربانی نکن بیچاره میشی، بعدا همونی که دلت براش سوخته طلاقت میده و شاخ درمیاری ازین که خودتو فدا کردی و بازم قدرتو ندونستن.

فقط فقط فقط به فکر خودت و آینده خودت باش

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

هر دو چند سالتونه ، چند وقته جدا شدید

من ۲۰. ایشون ۲۴

حدود سه..چهار ماه

هم خودش هم خانوادش خیلی مذهبی بودندانشجو دبیری بود و خونه و ماشین هم داشت و وضع مالیش معمولی بود و ش ...

نمیدونم روزی خدا میده ببین کدومش برای بچت پدر خوبیه کدومش محال نگاهش هرز بره کدومش چند روز خونه مرتب نکنی غر نمیزنه کدومش بخاطرت از بقیه میگذره شرایط مالی مهمه ولی ن ب اندازه اخلاق با ی مشاور صحبت کن نگاه ب پزشک بودن دبیر بودن نکن از منی ک ۸سال متاهلم ب تو نصیحت ی بار بخواید برید خونه مامانش تو حال نداشته باشی نری ببین کدوم بهتر درکت میکنه و منت نمیزاره وا مادرمه 

من خیییلی دوس داشتم شوهرم مذهبی باشه ولی نیس خودمم دور شدم از اعتقاداتم البته قلبی هارو حفظ کردم 

ببین کدوم سکوی پرش و پیشرفتته

نمیدونم روزی خدا میده ببین کدومش برای بچت پدر خوبیه کدومش محال نگاهش هرز بره کدومش چند روز خونه مرتب ...

دقیقا منم همین آرزو داشتم که با پسر مذهبی ازدواج کنم ولی قسمت نبود. بخاطر همین حس میکنم نامزد سابق اسی پسر خیلی خوبیه

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام