2777
2789
چرا؟؟؟ اولین تجربم هم هس

کاری به مسائل مذهبی ندارم.

به روتین آدمای موفق هم کاری ندارم،دخترایی وجود دارن که خیلی موفق هستن و دیت هم رفتن، حتی دوست پسر هم دارن.

به شخصه به نظرم آدمی که تمرکزش روی خودشه،به خاطر این تمرکز به ارزش خودش پی میبره و دنبال کارای به اصطلاح cheap نمیره.

فکر نکنم هنوز 30 سالت هم شده باشه.زندکی اونقدرا هم بلند و طولانی نیست که بخوای به کارای این مدلی بگذرونیش.

احتمالا یا نوجوونی یا بیست و اندی سالته.

آشنایی با یه آدم خوب خیلی خوبه،ولی نه از راه دیت.

دیت حتی اسمش هم بچگونه و مسخره هست، مگه چقدر به عنوان یه انسان روی زمین عمر میکنی که قراره حتی یک ساعتش رو صرف دیدن یه پسر جوون کنی؟! 

با خودته بازم... 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

کاری به مسائل مذهبی ندارم.به روتین آدمای موفق هم کاری ندارم،دخترایی وجود دارن که خیلی موفق هستن و دی ...

فکر میکنم شما اشتباهی منظور منو متوجه شدی

منظورم از دیت، قرار آشنایی با خواستگارم بود که بهم معرفیش کردن نه قرار عاشقانه مخفی با دوست‌پسر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم شما اشتباهی منظور منو متوجه شدیمنظورم از دیت، قرار آشنایی با خواستگارم بود که بهم معرفیش ک ...

شما توی متن تاپیک در این مورد چیزی نگفته بودید🤷🏻‍♀️. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

شما توی متن تاپیک در این مورد چیزی نگفته بودید🤷🏻‍♀️.

فک نمیکردم همچین سوء‌تفاهمی پیش بیاد اما در جواب پیام دوستان توی صفحات قبل توضیح داده بودم

مهم نیس دیگه، تمام شد، رفتم سرقرار