2777
2789
عنوان

تروخدا تروخدا نکنید ایکار

115 بازدید | 15 پست

مراسم روضه دعوت بودیم با همسایمون رفتیم،همسایمون بچه داره ک نذری دوس داره،من پاشدم کمک کردم 

اخرش یه دیگ کاچی پخش کردن منم سه تا کاسه برداشتم یکیش خودم یکیش همسرم ک حیاط امامزاده بود و یکیش  هم بچه همسایمون ک بدم مامانش ببره براش،

وقتی اومدم نشستم خانمی که روضه خون بود با میکروفن دستش اومد دیس و از دستم کشید برد

وسط اون همه مهمون ( 300 نفر هم بیشتر بودن) همسایمون یه کاسه داد بهم منم کاسه رو برداشتم دنبال خانم مداحه بردم گذاشتم تو همو دیسه گفتم بدین بقیه

تو میکروفونش اعلام میکرد تو سه تا بخوری بقیه نمیدونم چی ( گویش اینجا رو بلد نیستم) گریم گرفت هیچی نگفتم

بعد همسرم تو حیاط بود دونست رفت پیش خانم و اون کاسه ای که به اصرار داده بودنم پسش داد و شوهر مداحهه و چند نفر دیگه اومدن

منم فقط گریههههههه میکردم

خیلی خجاااالت کشیدم اخه من این همه تو شهر نذری میدن اصلاااااا نمیرم بگیرم

کاری کرد دیگه روم نشه برم امام زاده 

دلم شکست خیلییییییی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همون خدا نگفته حتی اگه دیدی یکی گناه میکنه تو ابروش نبر

چطو میان مداحی و مراسم روضه بپا میکنن بعد اینجوری ابرو منو برو

همه خانما منو نگاه میکردن

تروخدا خواستین نذری بدین مواظب باشین دل نشکونین

مگه همون خدا نگفته حتی اگه دیدی یکی گناه میکنه تو ابروش نبرچطو میان مداحی و مراسم روضه بپا میکنن بعد ...

خآنهایی روضه و مداح اصلا اخلاقشون خیلی بد و تنده ،من که هیچوقت از این آدمای بداخلاق مذهبی نما حال نکردم

نذری داخل امام زاده بود و ما داخل امام زاده همسرم حیاط بودحتی کسایی ک داخل حیاط بودن میومدن داخل میگ ...

میگفتید همسرتون بیان بگیرن 

چون شما پذیرایی میکردی خب بقیه میدیدن برای خودت سه تا برداشتی دیگه دلیلش رو که نمیدونستن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

میگفتید همسرتون بیان بگیرن چون شما پذیرایی میکردی خب بقیه میدیدن برای خودت سه تا برداشتی دیگه دلیلش ...

من کاچی پذیرایی نمیکردم

قبل اون یچیز دیگه بود کمک کردم

یعنی تعارف کردن سه تا برداشتید ؟

نه من اشپز خونه بودم دیگ کامل پخش کردن

ته دیگه چند تا موند که سه تاش گفتم بهم وادن( همون خانمی که درست کرده بود) بعداومدم پیش بقیه

اونجا خیلیا چندتا برداشتن

هم میخوردن هم میبردن

من اصلا نخوردم فقط سه تا برداشتم

وقنی اومدم پیش همسایمون اون یکی برا خودش گرفته بود یکی برا من

منم اون سه تا یکیش فقط برا خودم بود 

دیسه کشید ازم منم اون یکی که همسایمون داد بهم بردم دنبالش گذاشتم دیسش