2777
2789
عنوان

کارانلاین باگوشی

70 بازدید | 9 پست

سلام 

من یه اگهی تودیواردیدم راجب کارباگوشی بهشون پیام

دادم گفتن بایدثبت نام کنی۲۰۹تومن ازم گرفتن لطفا 

راهنمایی کنین میخام ببینم کلاه برداریه یانه

تنها راه همکاری و ثبت‌ نام در شرکت احراز هویت شدن در سایت و دریافت فرم استخدامی می‌باشد. پس از ثبت‌نام استخدام هستید و می‌تونین مشغول به کار بشید. 🙏🌺

فراموش نکنین که حتما باید از صفحه‌ی فاکتور برام اسکرین شات بفرستید!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🔵 عزیزم شما برای اعتماد به شرکت مجوز و رضایت و واریزی‌ها را مشاهده کردین و این مبلغ از شما فقط برای تضمین می‌باشد ما حتی از شما کد ملی هم دریافت نمی‌کنیم در صورتی که هرجایی بخواین شروع به کار بکنین از شما چک یا سفته می‌خواد در قبال کاری که در اختیار شما قرار میدهند

🔲 بخشی از دلایل پرداخت هزینه‌ی ثبت‌نام:

🔸پشتیبانی شما تا انجام کارها

🔸حق معرفی کار از کارفرما به کارمند

🔸تضمین انجام کارها توسط شما به نحو احسنت و تحت آموزش‌های ما (برای اینکه شرکت از کار شما مطمئن شود.)

🔸ایجاد سایت با پهنای باند زیاد و گرفتن سرور جهت دانلود فایل؛ چرا که هر بار دانلود فایل موجب مصرف پهنای باند و افزایش هزینه‌ها یا حتی ایجاد خسارت به سرور می‌شود.

🔸جهت استخدام افراد متعهد و کاری که قصد جدی برای انجام کار دارند.

گفتن هیچ پولی واسه دانلود فایل اینا نمیخاد۲۰۰تومنم خودشرکت

بهتون بابت نت میده

✅ فایل جدید کد s78

❌ حدود 4 صفحه،شکل ندارد،نمودار ندارد،فرمول ندارو،کاملا ساده است❌

❌توجه نیاز به علائم نگارشی ندارد ❌

❌دوستان به پشتیبان های دیگر پیام ندهید راجب تایپ فقط به مسئول بررسی پیام دهید

@vahedsefaresh

🔶این کد حالت رقابتی ندارد   

🔶 دستمزد هر نفر 450هزار تومان 

⚠️  حسن انجام کار ( وجه التزام ) :  87تومان .هزار تومان کارمزد سایت  این مبلغ    با دستمزد عودت می شود یعنی در نهایت هزینه خالص  دانلود صفر خواهد بود 

🔶به کلیه عزیزانی که در زمان مقرر فایل را ارسال کنند دستمزد پرداخت می شود

✅ دستمزد : هر نفر مبلغ  380هزار تومان  + عودت هزینه حسن انجام کار ( جمعا 457هزار تومان )

❌حتما از رسید پرداخت شات بگیرید و نگه دارید❌

@vahedsefaresh

✅ فایل تایپ شده را به همراه رسید پرداخت فایل و رسید ثبت نامتون و شماره کارتتون به آیدی بالا ارسال کنید . نام فایل ارسالی حتما a1باشد.  توجه کنید نتایج و مهلت مقرر  فقط در همین کانال اعلام می شود لذا از این آیدی سوال نپرسید تا سریع تر بتواند فایل ها را بررسی کند . انتخاب نوع و سایز فونت اختیاری است . کل قسمت ها تایپ شود

دو ساعته تصحیح کنید بفرستید فایل قابل کپی است

⚠️❌❌ غلط های املایی حتما تصحیح شود❌❌ 

فایل بصورت Docx ارسال کنید

تمام توضیحات داده شده لطفا جهت پاسخگویی بهتر متن و کامل بخونید و سوال تکراری نپرسید رسید بفرستید ساعت ۳ بهتون فایل داده میشه بعد فرستادن رسید صبور باشید پاسخ داده میشه ✅️

✅️وقتی ارسال کردید صبور باشید پاسخ داده میشه ✅️

لینک فایل 👇

✅️ ابتدا  رو خاموش سپس رو لینک زیر کلیک کنید ✅️

مهلت این کد تمام شد

اره کلاه برداریه پول نریز

ثبت نام کردم گفته بودعودت وجه داره فک نکنم پول ثبت ناممو

پس بدن گفت بابت فایل پول نمیگیرن بعدثبت نام توگروه

که رفتم  دیدم پول میگیرن واسه دانلود فایل به عنوان حسن انجام کاربعد فقط به تعدادمحدودی روبراشون

واریزکرده بودن

ثبت نام کردم گفته بودعودت وجه داره فک نکنم پول ثبت نامموپس بدن گفت بابت فایل پول نمیگیرن بعدثبت نام ...

این کار در خانه ها و این مدل پول ریختن دیگه خیلی قدیمی شده همه کلاه برداریه پول ثبت نام رو ریختی یا پولو میخورن جواب نمیدن یا اینقدر از کاری که کردی ایراد میگیرن که خودت ول کنی

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

این کار در خانه ها و این مدل پول ریختن دیگه خیلی قدیمی شده همه کلاه برداریه پول ثبت نام رو ریختی یا ...

س گ خورد گفتم پولموپس بده پسم ندادکاری نمیتونم بکنم

ولی حداقل ببشترضررنمیکنم

اینم شانس ماعه فیلم فرستاده بودکه باپلیس فتا همکاریمسایتمون معتبره عکس فیش واریزی فرستاده بود

اونا همش الکیه فیش واریزی و اینا رو از کانالای دیگه جمع آوری میکنن سرتو شیره مالیدن بدجور

🫡"sarbaz"