2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رشته‌های وابسته به سینما خب خیلی ریسکی‌ان. خیلی چیزا بیش از علاقه نیاز داره. بنظرم نرو سمتش

چرا خودمون بخاییم میشه من برم سمت چیزی که علاقه ندارمم نمیتونم ادامه بدم

چرا خودمون بخاییم میشه من برم سمت چیزی که علاقه ندارمم نمیتونم ادامه بدم

علاقه آدم فقط یه چیز واحد تو دنیا نیست. بخوام برات بگم این رشته‌ها بالا اومدن توش برای خانم‌ها خیلی سخته. اگه مذهبی باشی بدتر. و برای اینکه درآمد خوب داشته باشی باید آشنا داشته باشی. خیلی مهارت‌های مختلف بلد باشی.

وگرنه کسی میشی که از بس کارت بدون نتیجه بوده از علاقه‌ت زده میشی 

دختری ؟چطوره راضی هستی راه رسیدن به سریال های خانگی بیا تلویزیون سخته ن؟

بله دخترم 

اگه استعداد و قیافه داشته باشی 

چرا که نه

تو تست های که میزارن شرکت کن

بلاخره برای یه نقش قبول میشی

کاربری مشترکه.( دست سه نفر ) ❤️

رشته های نظری ام خیلی تلاش میخاد علاقه میخاد دست کمی از رشته هنرستان هم نداره اونم هزینه میخاد

ببین من قصد تخریب و اینکه ناامیدت کنم ندارم. خودم هنر میخونم. الان دارم ارشدمو میگیرم.

فقط میگم درنظر بگیر که هنر، نیاز یک جامعه نیست. برخلاف وقتی که مردم همیشه به پزشک، مهندس، معلم و.... احتیاج دارن، هنر یه لاکچری محسوب میشه. و توی اوضاع الان کشور، درآمد خوب ازش داشتن کار سختیه. 

علاقه آدم فقط یه چیز واحد تو دنیا نیست. بخوام برات بگم این رشته‌ها بالا اومدن توش برای خانم‌ها خیلی ...

مذهبی ک نیستم آخه همه بازیگرا ک با آشنا بالا نیمدن نمی‌گم پارتی نیس هس ولی اگر ت حرفه خوب باشی پیشرفت کنی میتونی موفق باشی 

مهارتم ک باید آموزش ببینم دیگه