2777
2789
ن آخه هم چ دردی عین آب خوردن میری ی اکانت سم دیگه میسازی میای🤣🤧

خخخخ دیوث چرا سمممممم

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن دختر جان از ما دیگ گذشته بعد من سایت میسپارم دست خودت خخخ

بزنم میاین؟😬

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

ن آخه هم چ دردی عین آب خوردن میری ی اکانت سم دیگه میسازی میای🤣🤧

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای حققققق

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

قربونت بجز فعالا دیگ،🤨🤨

جناب امین یادمه شغلشون تو ایرانسل یا همراه اول نبودا😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای حققققق

بیابرو چشششش سفید دریده خخخخ مگ من ارسام نبینم میگم فقط جارو سقفیییی دسته بلند تامام خخخخ

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اره چرا نیام

کی بزنم؟ 😬 الان بزنم؟ یا بذارم آخر شب

جناب امین یادمه شغلشون تو ایرانسل یا همراه اول نبودا😂

ن بنده خدا خخخ ولی خانواده خوبی داره خخخ

ن بنده خدا خخخ ولی خانواده خوبی داره خخخ

خداحفظشون کنه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیابرو چشششش سفید دریده خخخخ مگ من ارسام نبینم میگم فقط جارو سقفیییی دسته بلند تامام خخخخ

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااااای دهنت سرویسسسس 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عمش امروز فوت شد 😬 دم عقد من بخت برگشته همه دارن فوت میشن دیگ زودتر میریم ولی عقدم عقب افتاد تازه حالا من ناراحت هیچکس نمیاد ی دلداری بده😬💔💔