2777
2789
عنوان

هوا خیلی گرمه🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 27 پست

بعد یه عقب افتاده اومده میگه اینکه میگین گرمای امسال خیلی شدیدتره هم‌ شایعه س😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد یه عقب افتاده اومده میگه اینکه میگین گرمای امسال خیلی شدیدتره هم‌ شایعه س😂😂

نه بابا دیگه چیزی که خودمون داریم با تموم وجود حسش میکنیم نمیشه انکار کرد

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

شاید باورت نشه من از دیروز تازه گرمم شده😅بنظرم تیر خوبی رو پشت سر گذاشتیم نسبت به پارسال

باشه

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

بیا اهواز الان برقمونم رفته قشنگ عشق کن

آخ آخ خیلی برای شماها ناراحتم

بخدا همین دیروز بود به شوهرم میگفتم بزار برقای ما طولانی تر بشه قطعیش،ولی برای اهوازیا‌ نره

خدایی در حق شماها از ۴۰ سال پیش تا الان بشدت ظلم شده

مظلوم‌ترین هستین تو ایران

اون از جنگ این از محروم بودن شهرتون

بارها اومدم اهواز و دیدم وضعیت رو

خدا لعنت کنه مسئولارو که شما رو انقدر مظلوم کردن

لایک نکن لطفا😬
آخ آخ خیلی برای شماها ناراحتمبخدا همین دیروز بود به شوهرم میگفتم بزار برقای ما طولانی تر بشه قطعیش،و ...

عزیزم دیروز خداشاهده  از ۷تا ۱۰ برق نبود بچم دو سالشه از گرما بیهوش شد رو سرامیک نه سرد بودن

البته باز خداروشکر مارو یک روز در میون قطع میکنن یک ساعته نمیدونم دیروز چرا اینقدر طولانی شد

فدای مهربونیت عزیزم امیدوارم همه در آرامش باشیم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

عزیزم دیروز خداشاهده از ۷تا ۱۰ برق نبود بچم دو سالشه از گرما بیهوش شد رو سرامیک نه سرد بودنالبته با ...

خیلی ناراحت کننده ست کشور به این عظمت با این منابع طبیعی و انسانی، اینقدر فقیر

الهی خیر نبینن

الهی سر عزیزشون بیاد

کاش کاری ازدست من براتون برمیومد‌

این روزام میگذره روزای روشن‌تر حتما در انتظارمونه

لایک نکن لطفا😬