2777
2789

تو اینستاگرام کلی کلیپ نگا کردم 

تو کامنت ها نوشته بودن ما درست کردیم خوب نشد منم ترسیدم 

میشه یه رسپی کیک خوشمزه شکلاتی بدید بدو همزن و فر

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.

برو سروش کانال دلانا کیک تمام دستوراش من درس کردم عالی بود پیداش کن کامالشو 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اومدیم جان بگو

دستور پخت به کیک خوشمزه و نرم😂🥲

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.

rahat.paz این پیج دستورشو گذاشته کامنتاهم تاجایی ک یادمه مثبت بود خودمم یبار درست کردم بد نبود

gilas_academi اینم یه رسدی گذاشته کامنتاش مثبت بود

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

توی اینستا پیج فاطمه داوودی دنبال کن خییییلی عالیه توی گوگل هم سرچ کن کیک شکلاتی نازگل یا شادی خاکسا ...

واقعا مطمئن؟؟

rahat.paz این پیج دستورشو گذاشته کامنتاهم تاجایی ک یادمه مثبت بود خودمم یبار درست کردم بد نبودgilas_ ...

بد نبود یعنی چی؟

برو سروش کانال دلانا کیک تمام دستوراش من درس کردم عالی بود پیداش کن کامالشو

سروش ندارم 

کیک شکلاتی محشر

از خانم حدیث سلطانی

مواد لازم برای۱۰ نفر

شکر   ۱ پیمانه

آب جوش   نصف پیمانه

روغن   ۱ پیمانه

پودر کاکائو   ۳ قاشق غذا خوری

آرد   ۱/۵ پیمانه

تخم مرغ بزرگ  ۳ عدد

وانیل‏   نصف قاشق چای خوری

بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

۱-  تخم مرغ را با شکر و وانیل بزنید تا خوب حجیم بشه حدود ۶ تا ۷ دقیقه طول میکشه و بعد بهش روغن را اضافه کنید و هم بزنید آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ نپزه

۲-  مواد خشک  رو سه دفعه الک می کنیم و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و دورانی مخلوط می کنیم و در قالبی که از قبل با  روغن جدا کننده چرب کردیم می‌ریزیم

۳- داخل فر قرار میدیم که از یک ربع قبل  با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بعد از ۳۰ دقیقه تست کنید اگر پخته بود از فر خارج کنید

۴- برای گاناش روی کیک من از نسبت مساوی خامه صبحانه و شکلات تخته ای استفاده کردم بنماری کردم  وبا هم  مخلوط کردم و وقتی یک دست شد روی کیک ریختم

منبع :‌کانال رایگان کیک پزی فرشته صادقیان

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

بد نبود یعنی چی؟

ینی درحد کیک پزهای حرفه ای و کیکای کافه ای هم نبود

ولی خوشمزه بود

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀