2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دید دلم هوس کرده ولی نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زعفران دارع

دیگه در حده یه قاشق کاری نمیکنه که منم نمیخواسم همشو بده 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

دیگه نیم ساعت بعدش اومدم خونه خودمون میخواست میداددیگه

ای بابا یه ذره خودت درست کن الان منم دلم خواست😂

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

شاید یادش رفته ما یبار مهمون اومد خونمون شیرینی آوردن گذاشتیم کنار بعدا بیاریم پخش کنیم یادمون رفت � ...

ن بابا این خودش نخواست که نداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

همینم مدعی میشه اسم بچه رو خودش انتخاب کنه

نه بابا این از وقتی فهمیده حاملم همش داره تیکه میندازه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باااووورم نمیشه یکی انقدر قسی القلب باشه خودت برای خودت درست کن 

زعفرون تو غذا درون حد اصلا مشکلی نداره

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

کارش که خیلی غلطه ولی شعله زرد زعفرون داره خواستی بخوری بدون زعفرونشو بپز بخور

آخه من فقط درحده یه قاشق میخواسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40