2777
2789
عنوان

امپول برای بارداری

34 بازدید | 2 پست

سلام دوستان کسی بوده که آمپول اچ سی جی برای باردار شدن بزنه و روز شانزدهم یا پانزدهم یک روز یا دو روز جلوتر از ۱۴ روز آمپول بزنه و باردار بشه من قرار که آمپول بزنم ولی چون این سری کمی پریودیم نامشخص بود و یکی دو روز اول چون لکه بینی داشتم زیاد معلوم نبود نمی‌فهمم که امروز روز چهاردهم هست یا پانزدهم یا اینکه شانزدهم اما من از روز که خونریزی زیاد شد حساب کردم و اگر از اون روز حساب کرده باشم امروز چهاردهم هست به نظرتون فردا بزنم امروز مشکلی برام پیش اومده نمی‌رسم برم خواهشاً کمکم کنید گر کسی تجربه داره و یا کسی رو می‌شناسه خیلی استرس دارم داره دیر میشه چند ماهه آمپول زدن رو عقب انداختم ی‌خوام این سری دیگه بزنم ممنون

این مساله منم بود

اول اینکه پریود رو از جاری شد پریود میشمریم نه لک

امپول رو درصورت داشتن فولی بالای ۲۰ وسط سیکل میزنیم ۱۳-۱۴-۱۵ همه‌ش خوبه اما ۱۴ بهتره 

و اینکه حدود ۳۰ ساعت بعد امپول حتما  نزدیکی داشته باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.