ک احساس کنید قلبتون انگار داره تیکه پاره میشه .انقد ک زشتین.. انقد تنها باشین همیشه و همه ی مردم بی محلی تون کنن بخاطر قیافه زشتتون و مسخرتون کنن و باهاشون حرف نزنن اونا ولی زشت نباشن و با همه فرق داشته باشین .هیچ کاری بر نیاد از دستتون..
۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره یبار با جاریم بحثم شد من پوستم گندمی روشنه به من گفت تو سیاهی من سفیدم بدم اومد از حرفش ناراحتم شدم در صورتی که واقعا سفیده ها ولی هیچ جذابیتی ندارع
نمیخوام الکی بگم خوشگی یا زشتی چون ندیدم صورتتو. ولی این احساسی که راجب به بقیه داری (بهت محل نمیذارن یا ازت بدشون میاد) تا حد زیادی توهم خودته. به جز تعداد اندکی که افراطی به ظاهر اهمیت میدن، رابطه با بقیه آدما به مهارتهای ارتباطی بستگی داره. اتفاقا مردم خوششون میاد با زشت تر از خودشون معاشرت کنن چون بهشون اعتمادبهنفس میده. به نظرم مشکل رو باید جای دیگه جست و جو کنی
اره عزیزم من بینی بزرگی داشتم و همه مسخره می کردن ولی تنها دختر فامیل بودم که دانشگاه رفتم و کار کرد ...
من اصلا دنبال ای چیزا نیستم . همین که فقط یک دوست همجنس هم داشته باشم کافیه
۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!
حتما زشت نیستی. میتونی بیرون میری یه کم آرایش کنی اونقدر که اگه عیب کوچیکی هم هست بپوشونه. اگه همه انقدر بی نقص و خوشگل بودن انقدر ارایش نمیکردن. منم پوستم خوب نیست مدام کرم میزنم.