2777
2789

این استایلی که میخام بزنم جوریه که مجبورم صندلم یا کتونیم کرم قهوه ای باشه

صندل از اینا دارم

حالا موندم برا مهمونی خوبه یا نه

کتونی کرمو قهوه ای ندارم 

بنظرم قشنگ نیستن 

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گذاشتی بگو خوشگلم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اومد لایک کن ببینم

شقااایققق

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاودان تویییی(((:

جانمممممم

سلامممم خوبیی عشقممم

جونت سلامتتت

دلم برات تنگ شدهه بود🥲

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاودان تویییی(((:

نی نی یار لطفا تایید کنید 🙏

نگو از دست این نی نی یار یه تاپیک زدم هنوز تایید نشده😭😭

بچه ها من خیلی وقته نبودم تازه اومدم چقدر طول میکشه تایید شه تاپیک؟

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»