2777
2789
عنوان

رد کردن خواستگار

310 بازدید | 38 پست

بچه ها من خواستگارمو رد کردم بهترین خواستگارم بود یعنی مردی بود که آرزوشو داشتم اما ی سری اختلافات پیش اومد و من ردش کردم سه بار نماز استخاره خوندم اما نهایت جواب رد دادم الان پشیمونم پسره رف با ی دختر دیگه عقد کرد سنگ تموم گذاشته بودن برا دختره الان خونواده ام میگن ن تو سخت گرفتی در حالی که قبلش نظرشون و میخواستم چیزی نمیگفتن ب خدا نمیدونستم چیکار کنم چقد دعا کردم ولی ته دلم آشوب بود الان حالم بده بگید چیکار کنم یعنی بهترش میاد خب چرا اینجوری شد با اینکه من به خدا سپرده بودمش 😭حرف خونواده ام الان عذابم میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چه حسنی داشت و چه ایراداتی داشت،دیگه بهش فکر نکن چون نصیب کس دیگه ای شده

امیدوارم خوشبخت بشن من حسودی نمیکنم ولی میگم چرا این اتفاق افتاد وقتی قسمتم نبود چرا سرراهم اومد ..

اگر به خدا سپرده بودی پس چرا نگرانی عزیزم‌ ؟شاید به صلاحت نبوده

اخه چون الان خیلی پشیمونم به خدا ارامش ندارم قلبم شکسته کاش خدا برام معجزه ای کنه 

الان که دارم فکر میکنم میگم همه چیش خوب بود 

امیدوارم خوشبخت بشن من حسودی نمیکنم ولی میگم چرا این اتفاق افتاد وقتی قسمتم نبود چرا سرراهم اومد ..

شاید برای تکمیل شدن شخصیت تو اومده بود ،برای اینکه بفهمی تصمیمات و آنی نگیری ،چند سالته منم خیلی موقعیت خوب از دست دادم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
اخه چون الان خیلی پشیمونم به خدا ارامش ندارم قلبم شکسته کاش خدا برام معجزه ای کنه الان که دارم فکر م ...

عزیزم عادیه ،شاید اون قسمت تو نبوده و بهترش قراره سر راهت قرار بگیره از این به بعد عاقلانه تر تصمیم بگیر 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
اخه چون الان خیلی پشیمونم به خدا ارامش ندارم قلبم شکسته کاش خدا برام معجزه ای کنه الان که دارم فکر م ...

پشیمون نباش و بهش فکر نکن

در اون شرایط تصمیمی رو گرفتی که به نظرت بهترین بوده 

مطمئن باش که خدا بهترینا رو برات در نظر گرفته و به موقع سر راهت قرار میده

جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌🏻

دیگه به قول معروف لگد به بختت زدی 

وقتی میخاین با استخاره شوهر کنین تهش میشه همین

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂