2777
2789

یه مانتو آستین پفی چین دار رنگ صورتی دارم

خیلییی کیوتههههه🥺🥺🍓🍓🍓

وقتی کمربندو میبندم عین لباس پرنسس میشه🥺😂

کوتاهه تا بالا زانو...

این مانتو ها هنوز مدن؟

یا خز شدن؟؟؟

من    و   تو   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شما چقدر به ارایش ولباس وتیپ وقیافه فکرمیکنید. واقعا خوبه که همه فکرتون ودغدغه تون این چیزاست👌🏻

توراخدا منو ببخش.من اگه مجبور نبودم اینجوری نمیکردم.من با بهانه ها رفتم که بقیه نفرینم نکنن.مبادا تو ازم ناراحت باشی همینجوریشم روزگارم سیاهه.من به جدایی مجبورم .مواظب خودت باش

شبیه ۱۲ ساله هام چیو ببینی🤣

هرچی باشی قشنگی بذار حتما

توراخدا منو ببخش.من اگه مجبور نبودم اینجوری نمیکردم.من با بهانه ها رفتم که بقیه نفرینم نکنن.مبادا تو ازم ناراحت باشی همینجوریشم روزگارم سیاهه.من به جدایی مجبورم .مواظب خودت باش

اخه مد نباشه مسخره نشمم

ولش کن بابا مد رو هر روز یه چیز جدید درمیاد اونوقت باید هی لباس بخریم قبلیارو تند تند بندازیم بره

من خودم یدونه مانتو پاییزه دارم مخمل سوئیت جنسش چند سال پیش مد شد هنوز دارمش بس که جنسش خوبه مدلشم دوست دارم

شبیه ۱۲ ساله هام چیو ببینی🤣

عکس گذاشتی لایکم کن گلم

دل که رنجد زکسی خرسند کردن مشکل است💔شیشه ی بشکسته را پیوند کردن مشکل است💔کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد💔حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است💔

دیگه از مد افتاده

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟