2777
2789
عنوان

اونايي كه واردن بيان جنسيت ني ني منو بگن😬عجله دارم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالتا صرفا یه چیز مسخره و برای سرگرمیه دلتو به اینا خوش نکن فقط سونو

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
بنظرم ی دختر خوشگل بارداری؛ بسلامتی خانوما لطفا برای شفای مادرم صلوات بفرستین ؛ خدا مادرتونو براتون ...

عزیزم برات فرستادم.انشاءالله به زودی سلامتیشون برمیگرده 

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
بنظرم ی دختر خوشگل بارداری؛ بسلامتی خانوما لطفا برای شفای مادرم صلوات بفرستین ؛ خدا مادرتونو براتون ...

خدا مادرتو برات حفظ كنه گلم به حق فاطمه زهرا

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
حالتا صرفا یه چیز مسخره و برای سرگرمیه دلتو به اینا&nbs ...

ولي باحاله من برا پسرم هر چي گفتن درست بود🙂😅

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
من اصلابه این چیزااعتقادندارم خودم رو دوتا بچهام تمام حالتام یکی بود حتی یه ذره فرق نداشت جنسیتم یکی ...

منم فعلا يكي هستن تا اينجا

من شبا حالت تهوعم خیلی زیاد میشه پاهام بعضی وقتا یخ میزنه. چیزای شیرین دوس ندارم ترشی دوس دارم که ق ...

فك كنم پسر داري 

عزیزم خوابت تغییر نکرده؟ من الان چشمام داره بسته میشه قبلا زودی خودمو ۴ صب میخابوندم. صب هم خیلی زو ...

وحشتناك بي خواب😩😢